Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért van ez a kettősség?
Sok nő panaszkodik, hogy senki nem veszi észre, nincs kedves, normális férfi, és sok a bunkó, meg aki nem őszinte, és becsapja.
Ilyenkor mondják, hogy: pedig nem magasak az elvárások, csak "fogadjon el", "szeressen", "kelljek", "kedves legyen", "megbízható"... stb.
Én viszont nem ezt tapasztaltam. Azt láttam, hogy amikor konkrét helyzet van, akkor kiderül, hogy mégiscsak sokkal több nagyon konkrét elvárás van, és a jó sem elég jó. Másrészt ilyen esetben csak "kelleni akarnak" a másiknak, de nem érdekli valójában őt az adott férfi.
Szóval miért van ez a leegyszerűsített megfogalmazás, ha sokszor egyáltalán nem igaz? (tisztelet a kivételnek) Nagyon sokszor hallom, hogy utólag fogalmazzák meg, hogy nekik az a bajuk, hogy: ... és ez után jön a lista, hogy milyen legyen...
Mi a véleményetek erről, és miért van ez? Ez így nem őszinte, és nem korrekt...
A mostani barátom előtt szinte csak magas, izmos, zavarbaejtően jól kinéző fiúkhoz volt közöm. Aztán egy eseményen meghallottam egy olyan férfihangot, hogy egyből elkezdtem keresni. Egy magas, skinnyfat, bénán felöltözött, korpás hajú, kapafogú és pattanásos sráchoz tartozott, akivel aznap este még lefeküdtem és ennek most lesz 4 éve. Akkor pedig még olyan elvárásaim voltak, konkrét lista a fejemben, hogy milyen legyen a körme.
A legtöbbször a kétségbeesés beszél a lányokból ilyenkor, de valaminek ott kell lennie, ami megfogja az embert.
Hát nekem vannak elvárásaim, amik nem nagyok (tényleg nem, de szubjektív), és sose hazudtam azt, hogy csak szeressen. Nyilván szeressen. De nézzen ki jól, legyen nálam magasabb (172), intelligens, vicces és ne legyen erőszakos, kb. ennyi.
Nem vagyok felszínes, számít a belső is.
Nem is tudom, itt gyk-n honnan szeditek ezeket, mert az életben még egy lány ismerősömtől sem hallottam, hogy neki nem számít a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!