Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érezheti ezt? Jól érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érezheti ezt? Jól érzem hogy van benne egy kettősség? De mitől?

Figyelt kérdés

A barátom nehéz eset, nem mindig tudok kiigazodni rajta.

Alapvetően nemigen voltak hosszú kapcsolatai. Sokat csajozott haverozott, bulizott egy nagy szerelmi csalódás után. Emiatt nagyrészt futókalandjai voltak.

Velem már lassan egy éve együtt van, amire viccesen maga is azt mondta hogy ez már rekord.

Jól megvagyunk. Viszont sokszor hangoztatja hogy kell neki a tér, szabadság is. Leszögezném én nem fojtom meg. És mikor ezt mondtam neki akkor ő is elismerte hogy tényleg nem, de néha úgy érzi hogy így le van kötve kicsit.

Múltkor hétvégén nem tudta eldönteni hogy velem töltse, egyedül vagy a haverokkal látszott rajta hogy feszült, ingerült. Rákérdeztem mi a gond akkor elmondta ezt. Hogy most lehet külön kellett volna tölteni a hétvégét vagy igazából nem tudja.

Mondtam neki hogy igazán szólhatott volna ha most inkább haverozna. Nem sértődök meg ilyenen.

Mire azt mondta hogy oké de nem akart volna megbántani sem esetleg ezzel.

Aztán eddig csak hétvégén találkoztunk mert messze laktunk egymástól de most ide költözött a városba itt vállalt munkát.

És ekkor is azz mondta hogy azért nem kell sulve főve együtt lennünk. Mondtam hogy persze nem is mondtam ilyet. Ehhez képest ő keres minden nap.

Mi ez az egész nála? Ti hogy látjátok?

Mintha menne is és maradna is. Velem akarna lenni de mintha óvatosan tudatosan távol is akarna kicsit tartani. Ez az érzésem. Mitol lehet ez??

Amúgy vele már beszéltem erről és ő maga sem tudta megmagyarázni. Tehát arra lennék kíváncsi hogy ti mit gondoltok erről?

2018. febr. 9. 08:17
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon megbántotta az előző szakítás, nincs túl rajta, ezert nem teszi magát bele a veled valóba 100%-ban. Ezért akarja ennyire tisztázni, hogy nem függtök egymástól.
2018. febr. 9. 08:20
 2/10 A kérdező kommentje:
De az kb. 8 éve volt. És beszélgettünk erről már azt mondta hogy ő ezt már lezárta. :S
2018. febr. 9. 08:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is érzem úgy, kell egy kis egyedül töltött idő és terhes ha túl sokat van velem a párom. Egyszerűen így érzem jól magam. Ha túl sokat van velem nehezebben kezelem a konfliktusokat, nem vagyok elég türelmes.
2018. febr. 9. 08:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát ez rendben is van, ő is feszült stresszes akkor inkább egyedül lenne. Én is szeretek egyedül lenni.

De ez a kettősség érthetetlen számomra. Mert egyszer ezt mondja utána meg jön hozzám folyamatosan. Aminek örülök csak nem értem mi miatt van ez..

2018. febr. 9. 08:43
 5/10 anonim ***** válasza:
29%

Elkezdtem írni, de előbb hadd kérdezzem meg:

amúgy hány évesek vagytok?

Mert tiniknél ez még oké lehet, míg pl 30 felett nálam már nem biztos, hogy jót jelentene, hanem inkább visszaesést.

2018. febr. 9. 08:48
 6/10 A kérdező kommentje:
24 évesek vagyunk
2018. febr. 9. 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Fogalmam sincs miért lehet ilyen, de nagyon jól kezeled. Más ilyenkor hisztizne, maradj ilyen megértő egy idő után talán rájön, hogy attól még mert kapcsolatban van veled nem azt jelenti hogy feladja a szabadságát. Nem akar nagyon kötődni, de úgy néz ki mégis kötődik :D Nyugalom, lerendezi ezt magában csak ne sürgesd.
2018. febr. 9. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy :) azért tudom jól kezelni mert én sem vagyok egy napi 24ben együtt levő emberke.

Meg hát mert tényleg szeretem őt nagyon és azt akarom hogy jó legyen neki.

2018. febr. 9. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Hahah 8as voltam kicsit trollkodtam. Na de amúgy válaszolok is, a barátod biztos szeret téged hiszen nem keresne ha nem :)
2018. febr. 9. 09:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2018. febr. 9. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!