Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi hiányzik belőlem ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hiányzik belőlem ha a lányok észre sem vesznek?

Figyelt kérdés
Milyen okai lehetnek annak ha egy fiatal fiú felé a lányok teljes érdektelenséget mutatnak? Milyen következményei lesznek emiatt a jövőben?

2019. máj. 19. 13:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Olyan egy nyomi vagy kérdező, nem tudlak sajnálni.
2019. máj. 19. 21:19
 22/25 A kérdező kommentje:

Ezek nem tartoznak bele. Szeretem a zenét de hangszeren nem szeretnék megtanulni.

Miért lennék nyomi?

2019. máj. 19. 21:34
 23/25 anonim ***** válasza:
Oké. Sporton és zenén belül konkrétan mi érdekel? Mert mind a kettő nagyon-nagyon tág fogalom.
2019. máj. 19. 22:04
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Balázst csak az önsajnáltatás és a folyamatos, vég nélküli rinyálás érdekli :)
2019. máj. 19. 22:48
 25/25 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, kérdező.

Bár viszonylag rég volt a középiskola gáz része az életemben, az önbizalmam még mindig a béke popója alatt csücsül. (de sokkal jobb, mint pár éve)

Számomra az már nagy eredmény, hogy haverkodni/barátkozni tudok. Gimiben 10.-ig a teljes magány leselkedett rám kb. minden nap, itt az egyetemen elfogadtak. Nem vagyok a társaság közepe, de soha nem is voltam, nem is leszek. Az emberek köszönnek nekem, segítünk egymásnak, elhülyülünk, tanulunk stb...

Talán ez már egy egész jó kezdet szerintem. De hogy úgy konkrétan ismerkedési céllal hogyan szólítsak le valakit, hát fogalmam sincs. Ha sikerülne is, az érdeklődési köröm teljesen más, mint nemcsak a lányok, hanem az emberek nagy részének is. Amolyan igazi kocka vagyok (bár nem igazán érdekelnek már a pc játékok), pc-ket gyűjtök, lassan újítgatok fel... Na meg 1-2 éven belül tervezek vmi szoci kocsit venni (Samara <3).

Zenei ízlésem is érdekes...

Villamosmérnöki karra járok, szóval a haverok hasonló érdeklődési körökkel rendelkeznek (elektronikus áramkörök, programozgatás, stb..), de az emberek többsége nem villamosmérnök.

Meg nem akarok beszűkülni sem.

A kérdező, vagy akárki aki szeretne beszélgetni, nyugodtan írjon egy privit. :)

19F

2019. máj. 20. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!