Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányzik belőlem ha a lányok észre sem vesznek?
Figyelt kérdés
Milyen okai lehetnek annak ha egy fiatal fiú felé a lányok teljes érdektelenséget mutatnak? Milyen következményei lesznek emiatt a jövőben?2019. máj. 19. 13:24
11/25 anonim válasza:
Kaptam egy privit:
"Már én sem tudom, hogy mit akarok pontosan. Teljesen jól átláttad, hogy passzív a hozzáállásom. Nem érzem hozzájuk méltónak magamat." Ennek felismerése már eredmény! Hogy szeretnél méltóvá válni? Van terved? Ismertesd!
12/25 A kérdező kommentje:
Tervem egyenlőre nincsen.
2019. máj. 19. 20:00
13/25 anonim válasza:
Ha nincs terved, akkor a rövid javaslatom: tanulj olyasmit, amire buknak a lányok. Gitározz! Készíts zenét! Légy szupoortív, fejleszd az EQ-dat, légy empatikus! Ne keveredj bajba (deviancia, önsorsrontás, függőség)! Tanulj meg asszertíven kommunikálni. Főzz jól! Hirtelen ez jutott eszembe.
Sok sikert!
14/25 A kérdező kommentje:
Engem az ilyen dolgok nem érdekelnek :D
2019. máj. 19. 20:05
15/25 anonim válasza:
Ha nem is próbálkozol, nem is lesz eredmény. Egy nő sem fog az öledbe hullani, ha csak nem vagy kifejezetten jóképű.
17/25 A kérdező kommentje:
A sport és a zene.
2019. máj. 19. 20:13
18/25 anonim válasza:
"Engem az ilyen dolgok nem érdekelnek :D" :DDD De a lányok, a magad kijelölte célcsoport szemében felértékelődnél, tudod. Aki nem alkalmazkodik a változó környezethez, az kihal.
Béke poraidra!
19/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom.
2019. máj. 19. 20:17
20/25 anonim válasza:
A felsorolt lehetőségek közt ott van a gitározni megtanulás / zeneszerzés is. Akkor ez nem tartozik bele nálad a zene témakörbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!