Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem tetszem a fiuknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tetszem a fiuknak, nem vesznek komolyan?

Figyelt kérdés

24 eves lany vagyok, egyetemista. Szokesbarna haju, barna szemmel, kicsit tavol-keleti kinezettel. Sokan koreainak/japannak neznek, de nem vagyok az.

Gothic stilusom van, es a japan, koreai nyelvert, kulturaert vagyok oda. Utobbit picit beszelem is.

Meg is faj, hogy nem vesznek tudomast rolam a fiuk es nem nyitnak felem, vagy megragadok a friendzone-ban.

2019. máj. 4. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyiból, amit leírtál, egyáltalán nem lehet arra következtetni, hogy ne lehetne olyan ember, akivel kapcsolatot alakíthatnál ki. Valószínűleg inkább a viselkedésed váltja ki a fiúkból, hogy nem akarnak veled komolyabb kapcsolatot.
2019. máj. 4. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ott valami nagy gond lehet akkor. Kizártnak tartom, hogy senki nem nyitna feléd. Lehet a stílusod olyan amivel nehezen barátkozunk meg mi férfiak, bár nem ismerkek így nem tudom milyen is vagy valójában.
2019. máj. 4. 13:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Meg annyit, hogy tanckozben sem kozelednek felem, egyik baratnomhoz sokkal jobban, pedig o ramenosebb is, en pedig felenkebb vagyok.
2019. máj. 4. 13:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Viselkedesileg nem vagyok harsany, sokat szeretek beszelgetni, lelkizni, viszont nem nyomulok senkire, nem teszek utalasokat, csak a tekintetemmel probalom felhivni a figyelmet, mint a szemkontaktus, mosoly, odafigyeles.
2019. máj. 4. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Talán olyanoknak jobban tetszenél, akiknek pont a gothic nem jön be. De sok más oka is lehet. Egy férfi lehet hogy amúgy kezdeményezne egy nőnél, de bizonyos stílusok tudnak taszítóak lenni. Ilyenkor a stílust utasítjuk el, de sajnos a személyt is, pedig lehet hogy bejött volna amúgy.
2019. máj. 4. 13:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez pastel gothic, ami egyik resze. Annyira nem veheto eszre.
2019. máj. 4. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni miért választanak más lányt. Valakit választaniuk kell, talán a könnyebb irányba mennek. Lehet az is, hogy félnek tőled valami miatt, talán túl jól nézel ki. Lehet az is, hogy valami zavarja őket, ami unszimpatikussá tesz. Sok oka lehet.
2019. máj. 4. 13:36
 8/10 Rockarc ***** válasza:

A stilus nem jon be nekik. Legalabbis a tobbsegnek. En mindig az olyankat kedveltem, akik ki akarnak tunni a tomegbol, nem pedig belesimulni. Az, hogy akik kedvelik a stilust azok miert nem talalnak rad, az mar erdekes kerdes. Az biztos, hogy nem a discok es a balok kiralynoje leszel, koncert es fesztival a te tereped.

Amugy szerintem nagyobb hatrany, hogy latvanyra utsz el az atlagtol, mert lehet az adott egyennek megfelelnel, de felvallalni mar o se mer, hogy peldaul kezen fogva setaljatok a varosban. A magat es tarsat vallalo egyenisegekbol igencsak nagy hiany van a mai vilagban. Amennyiben viszont ratalalsz egy ilyenre, akkor az siman szolhat egy eletre.

43F

2019. máj. 4. 13:53
 9/10 gggTt ***** válasza:
100%

Nekem pont az tetszik benned hogy más vagy mint a többi tucat...Engem nem zavar hogy kinek mi a stílusa ha emberileg megfelel az elvárásaimnak.Nekem is vannak fura szokásaim, akár csak neked, én például ugyan így az orosz kúltúráért vagyok így oda amit észrevettem hogy bizarr dolognak tartanak egyesek.(legalábbis ahogy én ezt képviselem)

26F

2019. máj. 5. 21:23
 10/10 thomas01 válasza:
Úgy tűnik, hogy valóban a stílus nem jön be nekik. :( Azóta történt valami? :)
2019. máj. 19. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!