Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tetszem a fiuknak, nem vesznek komolyan?
24 eves lany vagyok, egyetemista. Szokesbarna haju, barna szemmel, kicsit tavol-keleti kinezettel. Sokan koreainak/japannak neznek, de nem vagyok az.
Gothic stilusom van, es a japan, koreai nyelvert, kulturaert vagyok oda. Utobbit picit beszelem is.
Meg is faj, hogy nem vesznek tudomast rolam a fiuk es nem nyitnak felem, vagy megragadok a friendzone-ban.
A stilus nem jon be nekik. Legalabbis a tobbsegnek. En mindig az olyankat kedveltem, akik ki akarnak tunni a tomegbol, nem pedig belesimulni. Az, hogy akik kedvelik a stilust azok miert nem talalnak rad, az mar erdekes kerdes. Az biztos, hogy nem a discok es a balok kiralynoje leszel, koncert es fesztival a te tereped.
Amugy szerintem nagyobb hatrany, hogy latvanyra utsz el az atlagtol, mert lehet az adott egyennek megfelelnel, de felvallalni mar o se mer, hogy peldaul kezen fogva setaljatok a varosban. A magat es tarsat vallalo egyenisegekbol igencsak nagy hiany van a mai vilagban. Amennyiben viszont ratalalsz egy ilyenre, akkor az siman szolhat egy eletre.
43F
Nekem pont az tetszik benned hogy más vagy mint a többi tucat...Engem nem zavar hogy kinek mi a stílusa ha emberileg megfelel az elvárásaimnak.Nekem is vannak fura szokásaim, akár csak neked, én például ugyan így az orosz kúltúráért vagyok így oda amit észrevettem hogy bizarr dolognak tartanak egyesek.(legalábbis ahogy én ezt képviselem)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!