Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki mit érzek iránta? Jó ötlet volna e, ebben a helyzetben?
Én csak azért javaslok nemet, mert most ért véget a kapcsolatod. Ilyenkor még benne van az emberben a megszokás, meg egy csomó minden ami hozzá köt + a szeretethiány az előző elhanyagolt kapcsolatból. Szerintem adj időt magadnak, ne ugorj egyik kapcsolatból a másikba. Ha még 4-5 hónap múlva is ugyanígy érzel, akkor több értelme van, na meg kiderül, hogy az ő szándéka is hasonló-e, vagy csak te látod bele az elhanyagoltságod miatt.
Aztán majd írd meg végül mi lett :)
Köszönöm a választ :)
Nem tudnék most kapcsolatot kezdeni, nem is az a célom a vallomással, ezt kifelejtettem. Még bennem van persze az előző kapcsolat, nehéz lezárni azt is és nem tudnék fejest ugorni egy másikba. Csak mivel a barátom, gondoltam megtudom vele beszélni az érzéseimet, illetve így megértené, miért kéne ritkítani a találkozásokat. De lehet akkor várok még vele.
Szerintem ne vallomast tegyel, hanem csak fogadd a kozeledeset es fejezd ki te is a szimpatiadat ugy, mint akarki masnak. A vallomasok nekem olyan filmszeruek, furanak erzem oket, de ahogy erzed.
Az exed fele pedig ne legyel lojalis tobb szempontbol sem:
- o sem teszi veled,
- a parodon kivul mas ferfi fele nincs semmilyen kotelesseged. Engedd el az exedet _teljesen_.
Köszönöm neked is a választ!
Igen, ez a vallomás dolog nekem is kicsit fura helyzet, egyébként sem vagyok a szavak embere ha az érzelmeimről van szó. De vele tudok nyílt lenni, így úgy éreztem megtudnám vele beszélni ezt. Könnyítene a lelkemen legalábbis.
A második része pedig...tudom, hogy igaz,teljesen. De a lelkem még nem így érzi sajnos.
Én elmondanám. Elég régóta érzed a dolgot magadban.
Tök mindegy mikor jöttök össze, ha egy év múlva, az exed akkor is pipa lesz. Csak magadnak próbálj megfelelni. Ha szeretitek egymást, akkor magatokra fókuszáljatok! A régi kapcsolat tönkrement, felesleges a megfelelés és mártírkodás. Szerintem:-) légyszi írd meg nekem hogy alakult! Sok sikert!:-)
Köszönöm a választ mindenkinek :)
Örlődök még, hogy elmondjam e vagy sem. Találkoztunk a kérdésem kiírása óta, de nem éreztem, hogy megvan a kellő bátorságom belekezdeni. Így arra jutottam, várom még vele, hagyom sodrodni a dolgokat. De ha lesz valami fejlemény, megírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!