Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jo ötlet ha felhivom vagy inkább ne tegyem ebben a helyzetben?
kedves kérdező te azt nem tanultad meg az iskolában hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük és időnként még kiteszünk egy-egy írásjelet?
Szóval inkább tanuljad a nyelvtant, a szerelemmel még ráérsz!
Barátom, ez a lány egyértelműen nem kér belőled. Még azt is megkockáztatom, hogy ez a nagymamás dolog kamu, lerázó szöveg volt, csak te nem veszed az adást. Egyszerűen nincs olyan, hogy ha fontos vagy neki, egy ilyen ok(jó tényleg rossz dolog, ha igaz) miatt ne vegye fel a telefont.
Legközelebbi indok az lesz, hogy festette a körmét, és azért nem tudta felvenni, nehogy túl gyorsan száradjon.
08:14
Oo! Hát nézd el nekem kérlek hogy ilyen buta vagyok. Tudod ha nincs normális billentyüzet, meg ha siet is az ember akkor időnként hibázhat! De nagyon remélem hogy egy szép napon majd olyan tökéletes lehetek mint te kedves válaszoló! És ha ezt elolvastad akkor nézd meg kérlek hogy te nagybetüvel kezted-e a mondatodat és majd akkor kezdjél el szerepelni, mert látom azt nagyon tudsz!!!
hát haver remélem hogy nem igy lesz!! de ha mégis akkor csúnyán átvertek! a lány nagyon belém szeretett és mindig őszinte volt hozzám és ezért nehéz ezt elhinni! de nem tudom ma megprobálom felhivni és meglássuk hogy mi lessz!!
amugy ha tényleg elhunyt a nagymamája akkor szerinted ez természetes hogy nem akar beszélni ilyenkor?
08:14
Oo! Hát nézd el nekem kérlek hogy ilyen buta vagyok. Tudod ha nincs normális billentyüzet, meg ha siet is az ember akkor időnként hibázhat! De nagyon remélem hogy egy szép napon majd olyan tökéletes lehetek mint te kedves válaszoló! És ha ezt elolvastad akkor nézd meg kérlek hogy te nagybetüvel kezted-e a mondatodat és majd akkor kezdjél el szerepelni, mert látom azt nagyon tudsz!!!
....................
Csak azért írtam olyan stílusban, mint Te, hogy görbe tükröt tartsak, csak sajnos nem értetted...Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!