Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként lányok tanácsa érdekelne, hogy ők mit értékelnének ebben a helyzetben, mi lehet egy jó ötlet?
Van egy lány akit most ismertem meg közelebbről és bár régebb óta ismerem, most tudtam meg róla ez elmúlt hétben több dolgot, mint eddig akármit. Viszonylag szép és vicces teljesen el tudnám magam képzelni vele, pedig eddig nem sok ilyen lány volt. ő 16 és kb 3.5 év van közöttünk ami szerintem belefér. Nem tudom, hogy lenne-e bármi esélyem nála, de túl sokan ismernek mindkettőnket, túl sok a közös ismerős és kicsit cikinek tartanám ha ebből ismét egy újabb visszautasítás lenne, mert az életemben sajnos még csak erre volt példa, akármit tettem egy kapcsolatért. Szerintetek mi lenne lenne a helyes? Most sajnos egy pár napig nem leszek itthon, de addig írjak rá párszor meg ilyenek és ha esetleg később már ő is keres akkor vehetem jobb jelnek esetleg megkérdezhetem hogy lenne-e kedve eljönnie velem valahova, ha pedig nem akkor hagyhatom az egészet? Vagy ez egy teljesen rossz elképzelés? Már eléggé rossz érzés, hogy eddig egy kapcsolat sem jött össze és egy idő után már tényleg egy vicc lesz amit csinálok, vagy mégsem? Ahogy észrevettem ez a bevallom mit érzek nem működik, hiába kaptam már ezt a tanácsot sokszor.
Bocsi ha nem jó a kategória, de mivel papíron én már felnőtt vagyok remélem nem baj. Hátha a ti tapasztalataitok viszont segíthetnek.
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!