Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval, idén áprilisban beleszerettem egy lányba, ő 7.es én pedig most ballagtam el. Amikor beleszerettem akkor sokszor úgy gondoltam hogy muszáj lesz odamennem hozzá különben örökre elveszítem. Ő tudja hogy hogy hívnak engem, tudja hogy létezek stb... de még soha nem beszélt velem. Ha a testvérem nem lenne az osztálytársa akkor azt se tudná hogy létezek :D Egyszer tesóm azt mondta, hogy szerelmes belém, persze tesóm nem tudja hogy én is az vagyok belé, mivel hogy senkinek nem szeretem az érzelmeimet kimutatni. Sokszor volt, hogy próbáltam úgy menni a folyosón hogy szembe mennyek vele, és a szemébe nézzek, és sokszor volt hogy hirtelen csináltam, és mikor észrevett, akkor azonnal máshová nézett, mintha megijedt volna és régen én is láttam hogy sokat néz. Most nemrég bejelöltem facebookon is, és sok szerelmes dolgot osztogatott meg likeolt be. És én már elballagtam, úgyhogy élőben soha többé nem láthatom. Ezen nagyon elkeseredtem, de eszembe jutott hogy létezik facebook :D Arra gondoltam hogy ráírok, szerintetek rossz ötlet? És ha nem, akkor hogy írjak rá? Egyébként egy szangvinikus lányról van szó, én meg melankólikus vagy mi vagyok.2015. jún. 22. 14:42
1/4 anonim válasza:
A leírásod alapján könnyen lehet, hogy szerelmes beléd, úgyhogy írj rá nyugodtan. Esetleg kérdezd meg a húgod, szerinted mit kellene tenned, hiszen ő ismeri személyesen, és ő tudja, mi nem számít cikinek a lányok között a korosztályában.:)
2/4 A kérdező kommentje:
csak fiú tesóm van :D meg egy nővérem de ő a föld másik részén lakik most :/
2015. jún. 22. 15:20
3/4 anonim válasza:
Élőben soha többet nem láthatod? miért meghalt? Írj rá faceookon nincs mit vesztened és bánni fogod ha nem lépsz hidd el nekem.
UI: no offence de van tini párkapcsolatok kategória
4/4 A kérdező kommentje:
no offence, de a tini kapcsolatosnál soha nem válaszolnak, élőben pedig tényleg nem fogom már látni úgyhogy csak face maradt :D
2015. jún. 24. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!