Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oka lehet egy iraki fiúnak egy magyar lánnyal összejönnie?
Rólam van szó, szeretem, Ő is engem, de igen sokan kavarnak és megfordult a fejemben, hogy esetleg nem-e valami hátsószándék végett kellek Neki.
21 L-24 F
Házasok "még" nem vagyunk ugyan, de amugy dolgozik sokat, jól keres, nincs rászorulva senkire és semmire, főleg nem rám az biztos! 😅Anyagi téren 🤷🏼♀️"
Nyilván ezért nem haza barna fiút választottál.. Mert a kínálat elég magas .. De hol a smaragdt meg a gyémánt..
Ne koltozz vele irakba. Foleg az elejen ne
Regota vagytok egyutt? Lefekudtel mar vele? Az europai nok konnyebben adjak magukat azaz hazassag elott is. Ezt sokan kihasznaljak. Biztos nincs felesege odahaza? Szoba jott mar hogy teged elvesz? Szulei tudnak rolad?
Ha hozzá mész fozni mosni takaritani kell. Gyereket szulni. Baratnokkel ne csavarogjal sokat nincs eszakazas.
(nyilvan ezek ember fuggo dolgok de ha tradicionalis muszlim akkor nagyjabol igy lesz) nyilvan vannak ennek fokozatai amit nem kell elturni ne hagyd h teljesen el szakitson a barataidtol csaladodtol..
Mindig ereztesd vele hogy o az elso es akkor nem lesz ezekbol problema
Nyilvan ha komoly a kapcsolat egyutt eltek menyasszony vagy.. Szóval nem csak egy par.... Akart
Szoke hajad kek szemed biztos tetszik neki mert naluk ez a ritkasag.. Sok boldogsagot en remelem minden jo lesz kozetetek😊🙏
"Ha hozzá mész fozni mosni takaritani kell. Gyereket szulni. Baratnokkel ne csavarogjal sokat nincs eszakazas."
Azért tök jó, hogy az európai nőnek kell alkalmazkodni az arab pasihoz, mondjuk ha hagyja magát... Soha nem fogom megérteni egyes nők miért választják önként a raszolga/tenyészkanca szerepet. Az ilyenek szokták aztán kajtatni a halal hentest, meg izzadni a Hoferban, hogy van-e zselatin az adott élelmiszerben, mert ugye az elvileg vallásos férjnek halal cucc kell, aztán a pasi este megy vízipipázni, iszogatni haverokkal :).
Nem is mondtam azt hogy ez minden magyar nonek valo! De teny hogy altalaban a nonek kell alkalmazkodni foleg egy olyan csaladba ahol a férfiak hordják a nadragot. En csak leirtam a kerdezonek hogy mire szamitson. Ne arra hogy majd o ugyanugy eljarkal a Ligetbe meg sziget fesztivalra meg balatonra. Aztan biztosan van olyan arab ferj aki ezt megengedne de lassuk be kevesen😅
Az meg hogy a ferj mennyit enged meg maganak.. Az emberfuggo.. 😊
Az is igaz en a roma csaladokra alapozva irtam amit irtam de az arabok is hasonloan gondolkoznak
Kérdező, kívánom, hogy a te sztorid kivétel legyen!
Előttem is írták, hogy a pasas kultúrájában nagyon mélyedj el, hogy minél kevesebb hideg zuhany érjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!