Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oka lehet egy iraki fiúnak egy magyar lánnyal összejönnie?
Rólam van szó, szeretem, Ő is engem, de igen sokan kavarnak és megfordult a fejemben, hogy esetleg nem-e valami hátsószándék végett kellek Neki.
21 L-24 F
Európai vízum, állampolgárság reménye.
Amúgy ismerek pár muszlimot, és ismerek pár naív nőt, aki bedőlt a kedves, mézes-mázas, "modern" szövegüknek, és amint aláírták a papírt, minden nő megszívta ilyen-olyan módon. Viszont nem ismerek egyetlen egy ellenpéldát sem.
Érdemes lenne olvasgatnod rémtörténeteket a témában, legalább hogy ne felkészületlenül érjen a burka, meg a hasonlók. És bármennyire is erősködnek, hogy neked nem kell eltakarnod magad, meg ő nem tekint tárgyként a nőre, de. Mindenki, ők ebben nevelkedtek, ez a normális nekik, és amint nincs veszíteni valójuk, ki is mutatják a foguk fehérjét. Mint egy szekta, itt nincs olyan, hogy csak picit muszlim. Talán a kisebb szigorban megengedik magunknak az alkoholt, a házasság előtti szexet, de muszlimok maradnak.
Inkább kerüld el, ne menj bele mélyebben egy ilyen kapcsolatba.
Minek állsz szóba egy ilyennel?
Nincs benned tartás? Vagy annyira csúnya vagy, hogy csak egy migráns jut?
Van pár remek opció, válassz:
- Szőke, kékszemű vagy, ez elég különleges, házasság előtt/közben arra vagy jó, hogy szórakoztasd.
- Csak a papírok miatt van veled, amint van vízum, útlevél, megpattan Nyugat- Európába.
- Tényleg veled akar maradni, mert kell a hivatalos házicseléd. Ez talán a legundorítóbb, mert ilyenkor meg is próbál átnevelni, a környezetemben sajnos erre sok "sikeres" példát láttam. Először csak ne igyál alkoholt, ne járkálj egyedül, se barátnőkkel el. Aztán persze ne öltözködj lengén, ne mutass magadból sokat, aztán ha jól csinálja, eljuttok oda, hogy a fejkendő nagyon jó dolog, te ettől igazából szabad leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!