Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oka lehet egy iraki fiúnak egy magyar lánnyal összejönnie?
Rólam van szó, szeretem, Ő is engem, de igen sokan kavarnak és megfordult a fejemben, hogy esetleg nem-e valami hátsószándék végett kellek Neki.
21 L-24 F
Én sem gondoltam, hogy szóba fogok állni "egy ilyennel".. De így hozta a sors és a munkahely. Nem tartom magam csúnyának sem és utasítottam el miatta más férfiakat.
A kérdés viszont nem ez volt, de amit Te írtál se válasz, azért köszönöm a szép szavakat, ilyen lehengerlő stílus kíséretében! :D
Ne kezdj muzulmánnal, és ez nem intolerancia a részemről.
Ismerek egy-két ilyen vegyes házasságot, még ha kezdetben a muszlim férfi normálisnak tűnik is, a későbbiekben egyre jobban kiütközik belőlük a neveltetés. Ne tedd magad szerencsétlenné.
Szia!
Nem kizárt a hátsó szándék, de nem kell a legrosszabbra gondolni. Kezd el mondogatni előtte, hogy milyen baromság a házasság, de sosem akarsz. Ha hirtelen elkezd távolodni bukta.
Előbb öniskeret, csak utána kapcsolat. Ha még sose foglalkoztál önismerettel, miért akarsz kapcsolatot, mikor magaddal sincs megfelelő?
Amikor lesz elég önismereted, tudni fogod az emberek valós szándékát. Érezni fogod, hogy tettükben van-e szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!