Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen oka lehet egy iraki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brigol20 kérdése:

Milyen oka lehet egy iraki fiúnak egy magyar lánnyal összejönnie?

Figyelt kérdés

Rólam van szó, szeretem, Ő is engem, de igen sokan kavarnak és megfordult a fejemben, hogy esetleg nem-e valami hátsószándék végett kellek Neki.

21 L-24 F

2019. máj. 15. 11:45
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Oh, nem tettem hozzá, hogy Németországban vagyunk mind a ketten :) Ő 6 éve, én 2 és egy munkahelyen dolgozunk.
2019. máj. 15. 23:56
 12/27 A kérdező kommentje:

Én sem gondoltam, hogy szóba fogok állni "egy ilyennel".. De így hozta a sors és a munkahely. Nem tartom magam csúnyának sem és utasítottam el miatta más férfiakat.

A kérdés viszont nem ez volt, de amit Te írtál se válasz, azért köszönöm a szép szavakat, ilyen lehengerlő stílus kíséretében! :D

2019. máj. 16. 00:10
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

Ne kezdj muzulmánnal, és ez nem intolerancia a részemről.

Ismerek egy-két ilyen vegyes házasságot, még ha kezdetben a muszlim férfi normálisnak tűnik is, a későbbiekben egyre jobban kiütközik belőlük a neveltetés. Ne tedd magad szerencsétlenné.

2019. máj. 20. 01:14
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Nem kizárt a hátsó szándék, de nem kell a legrosszabbra gondolni. Kezd el mondogatni előtte, hogy milyen baromság a házasság, de sosem akarsz. Ha hirtelen elkezd távolodni bukta.

2019. máj. 20. 04:08
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

Ismered ezt a könyvet?

Nehogy így járj! A nő az ő szemükben -örökké eszköz, ez a kultúrája.

[link]

2019. máj. 20. 04:11
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
Beteg vagy ha egy ilyen állattal kavarsz... Majd pillázol ha jól helyben hagy!
2019. máj. 20. 09:28
 17/27 anonim ***** válasza:
5%

Előbb öniskeret, csak utána kapcsolat. Ha még sose foglalkoztál önismerettel, miért akarsz kapcsolatot, mikor magaddal sincs megfelelő?

Amikor lesz elég önismereted, tudni fogod az emberek valós szándékát. Érezni fogod, hogy tettükben van-e szív.

2019. máj. 20. 09:44
 18/27 anonim ***** válasza:
86%
A válási törvényeik nagyon hatásosak, a pali 3-or kimondja a válóperen (ott sem kell lenned babám) elválok tőled+neved, akkor elváltatok és minden ingó és ingatlan az övé jogilag, ha utód van akkor az elhelyezési pert is letudta nyert ügye van.
2019. máj. 28. 07:26
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nő akar válni, mindent vissza kell fizessen a férfinek (esküvő, arany....) ami a házassági szerződésbe belekerült. A férfi nyer minden esetben. De azért ez itt Európa és hiába arab férjem van, én a magyar törvények szerint válok. Fele fele. Ha itt akar élni akkor az itteni törvények az irányadóak, a másik amit írtam azok az iszlám szerintiek. Ha ő nem tartja be az iszlám törvényeket, ne akarja velem betartatni itt Európában! De ehhez karakánnak kell lenni és nem elfogadni mindent amit ő hablatyol.
2019. máj. 28. 13:08
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! ☺️Házasok "még" nem vagyunk ugyan, de amugy dolgozik sokat, jól keres, nincs rászorulva senkire és semmire, főleg nem rám az biztos! 😅Anyagi téren 🤷🏼‍♀️
2019. máj. 29. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!