Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretem a magyar lányokat?
Figyelt kérdés
Egyre több cosplay japán lányt nézek a neten és annyira aranyosak hogy már a magyar csajok be sem jönnek. Már fél éve tart az hogy egy csaj sem tetszik csak a japánok. elmúlik ez vagy költözzek japánba ? :D2019. jan. 9. 16:00
1/16 anonim válasza:
Egy kérdés: a magyar lányok amúgy mennek oda maguktól hozzád? :D Vagy bármilyen más nemzetiségű?
2/16 anonim válasza:
Japánba nem költözhetsz, nagyon nehéz letelepedési engedélyt kapni.
3/16 anonim válasza:
Én megèrtelek,nekem a koreai pasik tetszenek,magyar pasik nem , egy jó ideje.Szerintem.keress Japán lányt.
5/16 A kérdező kommentje:
Jönni nem jönnek hozzám a lányok de mindig van barátnőm de már az utóbbi időkben nem jön be akár milyen aranyos is. Valamiért úgy érzem hogy japán csaj kell nekem. Egyébként van egy netes ismerősöm aki osaka-ban él és azt mondja nagyon aranyos lányok vannak ott és még néha küld 1-2 utcai képet is hogy jobban idegesítsen :/
2019. jan. 9. 16:32
6/16 anonim válasza:
Sok animet neztel meg sokat loloztal ugy tunik. Majd kinovod,ha az agyi szinted nagyobb lesz,mint egy 16evese.
7/16 anonim válasza:
Én hasonlóan érzek, csak én az oroszokkal vagyok így. És én is cosplayerek után kezdtem el így gondolkodni. (Csak ugye orosz cosplayerek után) Miért nem próbálsz meg magyar cosplayereket nézni, hamár az fogott meg annyira? Persze tudom, hogy nehéz. Kiköltözni csak akkor érdemes, ha a nőkön kívül több okod is van.
8/16 A kérdező kommentje:
Persze, ha kiköltöznék nem csak a nők miatt :) Az egész minden ami japán , a kultúra mindennel eléggé szimpatizálok. Mikor még egyáltalán nem is animéztem már akkor is bejött az egész minden ami japán.
Utolsó előtti válaszolónak üzenem:
Miért lenne japános a lol ? Látom te nem csak a kérdést nem érted de halvány fogalmad sincs a IT/Gaming világról sem. Az hogy mennyi animét nézek az meg magán úgy. Egyébként heti 1-2 sorozat avagy 24 rész kb. Menny inkább tologass valami kisautót játssz azzal mint hogy hülyeségeket irkálsz. És 25 éves vagyok :)
2019. jan. 9. 16:48
9/16 anonim válasza:
Japánok levágják a fxszod akkor majd mehetsz a bu zibárba köcsögnek.
10/16 anonim válasza:
Vagy kinovod vagy nem. Ha sok ilyet nezel nem csoda hogy “rakattansz”. Baratnom is 10 even at oda volt a rengeteg anime miatt a japan pasikert... de par eve mar nem beszel ezekrol sot magyar parja van es semmilyen japanos nincs benne. Gondolom kinotte :)... de 5 eve meg azt hittem japan pasija lesz vegul akivel megallapodik... megsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!