Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szeretem a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretem a magyar lányokat?

Figyelt kérdés
Egyre több cosplay japán lányt nézek a neten és annyira aranyosak hogy már a magyar csajok be sem jönnek. Már fél éve tart az hogy egy csaj sem tetszik csak a japánok. elmúlik ez vagy költözzek japánba ? :D

2019. jan. 9. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Azt ugye tudod,hogy mi fehér emberek büdösek vagyunk a japánoknak? ( mármint a fehérek a sárgáknak)De sok sikert
2019. jan. 9. 17:29
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

Én is így vagyok a ferdeszemű lányokkal, olyan kis kedves, szeretnivaló, szerény mind.

Ha már fehér nőt látok, persze van kevés kivétel, de a mai nők...önérzetesek, nagyszájúak, humortalanok, merevek, okoskodóak, blöeeee...

2019. jan. 9. 19:50
 13/16 anonim válasza:
(7-es vagyok) Bocsánat, hogy itt teszem fel a kérdést, de van kedvenced közülük? Ha igen linkeled? Mert azokon kívül, akiket eddig láttam azok közül csak a kedvenceim voltak (szerintem) igazán jók, ami igazából egy cosband-et jelent...
2019. jan. 9. 23:11
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, látom azért nem csak nekem van ilyen hogy csak a japánok jönnek be :D

Amúgy konkrét kedvencem nincs mert túl sok jó van :D

Ha érdekel és nem ismered az oldalt akkor ezt nézd meg :)

[link]

2019. jan. 9. 23:29
 15/16 anonim válasza:

öhm. szerintem előbb járj utána Japánnak alaposabban, közel sem kolbászból van ott se a kerítés.

a "japán lányok jobban tetszenek" részhez meg így ezt :D https://www.youtube.com/watch?v=6m-mbex4f9A

2019. jan. 10. 08:37
 16/16 anonim válasza:

14-es ahh köszönöm *orrvérzés* köszönöm. Nekem ő kedvencem (hátha valakit érdekel):

https://www.youtube.com/watch?v=6lBo1PPclfw

Mondjuk mint mondtam ő ruszki, de *orrvérzés* ahh. *-*

2019. jan. 10. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!