Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmet vallani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallani?

Figyelt kérdés

Egy régi ismerősömmel akarom megbeszélni a kapcsolatunkat,mert szerelmes lettem belé. Igazából főleg barátok vagyunk,de le is feküdtünk már egyszer( mindkettőnk részéről lehetett volna folytatása ennek is) és ilyen állandó ismerkedős hangulatú a beszélgetésünk is. Szóval zavaros ami köztünk van. Nem tudom hogyan tegyem meg ezt a lépést. Interneten keresztül vagy élőben? Az az igazság, hogy úgy érzem jobbak lennének az esélyeim, ha visszafogynék( van rajtam pár kiló plussz és ő vékonyan ismert meg). Tehát ne is hozzam fel a témát, amíg nem nyerem vissza az eredeti formámat? Nem akarom, hogy elutasítson azért mert már nem tetszem neki annyira. Ti mit tennétek? Legyek türelmes?

N

2019. máj. 2. 03:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress màst.
2019. máj. 2. 03:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell elmondanod. Csak hívd el randizni, és jöjjetek össze, töltsetek együtt több romantikázós időt. Érezni fogod, ha benne lenne egy kapcsolatban. Ha már együttvagytok, akkor jobb elmondani.
2019. máj. 2. 08:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a plusz kilóid miatt nem randizna veled, akkor az nem szerelem, hanem max szexuális vonzalom lenne. Te meg nem ezt akarod. Szóval szerintem ez egy nettó hülyeség az agyadban, ami a súlyoddal kapcsolatban gondolsz.

Ha tetszik neked, legyél bátor és lépj. Ki fog derülni hamar, mit is gondol veled kapcsolatban a másik.

30n

2019. máj. 2. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ha már dugtatok és nem alakult tovább, akkor szerintem ne csináld, mert az illető ennyit akar. Tök mindegy, hogy hogy nézel ki most.
2019. máj. 2. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Hivd el szexelni
2019. máj. 7. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!