Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallani?
Egy régi ismerősömmel akarom megbeszélni a kapcsolatunkat,mert szerelmes lettem belé. Igazából főleg barátok vagyunk,de le is feküdtünk már egyszer( mindkettőnk részéről lehetett volna folytatása ennek is) és ilyen állandó ismerkedős hangulatú a beszélgetésünk is. Szóval zavaros ami köztünk van. Nem tudom hogyan tegyem meg ezt a lépést. Interneten keresztül vagy élőben? Az az igazság, hogy úgy érzem jobbak lennének az esélyeim, ha visszafogynék( van rajtam pár kiló plussz és ő vékonyan ismert meg). Tehát ne is hozzam fel a témát, amíg nem nyerem vissza az eredeti formámat? Nem akarom, hogy elutasítson azért mert már nem tetszem neki annyira. Ti mit tennétek? Legyek türelmes?
N
Ha a plusz kilóid miatt nem randizna veled, akkor az nem szerelem, hanem max szexuális vonzalom lenne. Te meg nem ezt akarod. Szóval szerintem ez egy nettó hülyeség az agyadban, ami a súlyoddal kapcsolatban gondolsz.
Ha tetszik neked, legyél bátor és lépj. Ki fog derülni hamar, mit is gondol veled kapcsolatban a másik.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!