Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne szerelmet vallani?
Figyelt kérdés
Vagy egy srác akibe teljesen belezúgtam. Pedig alig párszor beszéltünk csak. Először nagyon érdeklődő volt,de most már pár napja nem. Kólsőre és belsőre is nagyon tetszik és még sorolhatnám. Nagyon gáz lenne ha bevallanám neki hogy én nagyon megkedveltem? :/2018. ápr. 29. 21:03
1/5 anonim válasza:
Ha ennyit mondasz, hogy "nagyon megkedvelted" vagy "jól érzed magad vele", az szerintem nem gáz.
Ha hülyét csinálsz magadból mindenféle romantikus jelenetet rendezve, az gáz.
2/5 anonim válasza:
nem is ismered rendesen, sztem ne égsd be magad.
3/5 anonim válasza:
Hívd el randizni. Az elég jó jelzés. És nem kell azt hinni, hogy egy lány nem hívhat el egy fiút randizni.
4/5 anonim válasza:
sztem előbb puhatold ki hogy ő mit érez .Küldj jeleket ha nem veszi a lapot akkor hagyd ne eröltesd .
5/5 anonim válasza:
Ó, hogy fordulna fel, aki ezt a "jelküldözgtést" kitalálta... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!