Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megéri szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri szerelmet vallani egy olyan lánynak akivel soha nem lesz köztünk semmi? 20/f

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe évek óta szerelmes vagyok. Nem vagyunk kifejezetten barátok de jóban vagyunk, sokat tudunk egymásról. Már egy ideje érik bennem, hogy tudtára adom, hiszen nem gondolnám, hogy sokat veszitenek.

2019. márc. 11. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
A szerelmet azt vallják? Nem érzik és éreztetik?
2019. márc. 11. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Hagyd, nézz más után és ne csinálj bohócot magadból.
2019. márc. 11. 23:23
 3/10 A kérdező kommentje:
De nincs mas. Es ugy erzem eljott az ido, hogy vegre kiadjam magambol. Vagyunk olyan viszonyba, hogy nem nezne "bohocnak"
2019. márc. 11. 23:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem kell reszletezni az ilyet. Altalaban levagos.
2019. márc. 12. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerelmet vallani soha, semmilyen körülmények között nem szabad egy lánynak.
2019. márc. 12. 07:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Mit akarsz elérni a vallomással, miért csinálnád? Kinek és miért jó, ha megtudja, hogy mit érzel? Miért nem zárod le magadban és felejted el, ha "soha nem lesz köztetek semmi"?
2019. márc. 12. 08:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez balf***** lenne. Inkább ideje lenne így évek után meghívni randira mondjuk. Az a baj, hogy nem teszel semmi olyat, ami után tovább lehetne lépni. CSak álmodozol...

Tegyél fel mindent egy lapra, és hívd el! Ha nem, akar, vagy negetív, akkor ideje tovább lépni és törölni az életedből.

2019. márc. 12. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nem lenne semmi? Hívd el randizgatni aztán kiderül.
2019. márc. 12. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
7-essel értek egyet.
2019. márc. 12. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszi. Sajnos én is megjártam ezt az utat. Szerencsére nem évekig, de hónapokig én is benne voltam. Tanultam belőle. Félelemből ragaszkodik ehhez az állapothoz az ember. Minél hamarabb ki kell lépni az ilyen csapdából!
2019. márc. 12. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!