Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk/férfiak is álmodoznak a szőke hercegnőről?
Utalj egy feketének a származási helyére a megnevezésében, nem fog tetszeni, hőbörgés lesz belőle.
Az ázsiaiak elfogadják ezt. Ne ő meg pont a sárgázás miatt zúgólódnak ami viszont a feketéknek fér bele.
Bizarr dolog a politikai korrektség.
Gondolom hogy ha olyan hangnemben kérdezed meg a fekete (azaz afrikai származású embert) azaz normalisan mert tényleg érdekel akkor gondolom nem fog hoborogni... de ahogy észre vettem ez a sárgázás inkabb csak itt magyarban van jelen
Meg ugye egy afrikainak ott van a többszáz éves elnyomás és rabszolgaság... mig egy kelet azsia nem szenvedett ettől ugy hogy elrabolják a családjától és az otthonából hogy egy idegen földön raboskodjon...
külföldi oldalakon nem láttam/hallottam sosem inkabb a tanned szót azaz a cserzett bőrüt
És amugy is ez még egy összegző név is minden kelet ázsiai rasszra... ha te ebben rasszizmust látsz akkor neked vannak rasszista gondolataid...
Mint ahogy írtam bejönnek az ázsiai lányok, de a kultúra is és az ételek is... mivel a rasszizmus minden esetben negativ dolgot jelent igy gondolom az nem rasszista ha egyes kultúrák etnikumok iránt erdeklodik!
Egy sportos, vörös-göndör hajú "hercegnő" közeledését szívesen venném :D
Bár az sem zavarna, ha cselédlány :D
Ez így, ebben a formában, azért elég szélsőséges. Oké, túlidealizált társra mindenki vágyik. A különbség annyi, hogy amíg sok nő az udvarlók között próbál szemezgetni, hogy talán talál egy ilyet, a férfiak a pár lehetőség közül hamar választanak és elfogadóbbak. Amíg naponta többször annyi "hogy legyen barátnőm" kérdés érkezik férfiaktól, mint nőktől, addig elég vicces azt állítani, hogy a férfiak csodacsajra várnának. Plusz érdekes megnézni, hogy ilyen kérdéseknél hirtelen egy nő sem panaszkodik, hogy a férfiak mindenkire rámozdulnak...
Az ilyen Disney mesékre vágyás mindkét nemről problémás. A sztorik általában annyiból állnak, hogy van a szép nő és a férfi leküzd mindent, hogy megkaphassa.
A nőknek ez azért árt, mert azt mutatja nekik, hogy legyenek csak szépek. Ennyi. Ne küzdjenek, ne fejlesszék magukat, ne oldják meg egyedül a nagy problémákat, csak legyenek szépek. Aztán jön egy naagy küzdő férfi, aki helyettük megcsinálja a dolgokat.
A férfiaknak ezek a mesék azért gázak, mert a nőt ék egyszerűnek ábrázolják, akit megkaphatnak, ha küzdenek. És ezek a nők általában tényleg ártatlannak vannak ábrázolva és ha megnézünk minden fiataloknak szánt művet, akkor alig látni fiatal, negatív női szereplőt. A srácok először tinikorban kezdik azt tapasztalni, hogy a nők pont ugyanolyan negatívak tudnak lenni, mint a férfiak.
Szerintem általánosan nincs (kivétel mindig van, de az a kisebbség)
Az egész szőkeherceg keresés a női ösztönös legjobb partner keresésére utal, abból fakad. A férfi nem ennyire "válogatós". Nem a maximum kell, hanem egy kellő szintet elért nő. Ez nem igénytelenség mielőtt valaki azt halucinálná, egyszerűen ha évi 3 milliót keresel, akkor nem Audiba gondolkozol, hanem Opelben.
Amit leírtál ideál az is létezik, de sokszor meg "ártatlan" külső és tűzes szexualitás az idea. A férfi nincs igazán annyira abba, a helyzetbe, hogy ilyen szinten válogasson és nem is teszi általában. Persze idea van, de nincs hozzá görcsös ragaszkodás.
Férfi: kellően jó nő kell
Nő: a legjobb férfi kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!