Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akiknek a szőke hajú és kék szemű srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
Mert hogy nekem is sötétszőke és hosszú (kb a hátam közepéik érő) hajam és sötét szürkéskék szemem van. Viszont nagyon sok helyről azt hallom, hogy a nők nagy részének a barna szemű és rövid barna hajú srácok kellenek. Ez mennyire igaz?2016. jún. 29. 14:39
1/10 anonim válasza:
Nekem kiemelkedően az északi típusok jönnek be és a hosszú hajúak.
24/l
Természetesen nem kizárólag.
2/10 anonim válasza:
Nekem mindig is a déli macho (sötét rövid haj, sötét szem, markáns arc, borosta) jött be, aztán a vőlegényem szőke göndör hajú, világoskék szemű. Tökmindegy, milyen haj-szemszínű az ember "zsánere", ha egyszer a nagy Ő olyan, amilyen, ez részletkérdés.
Mondjuk, szerintem férfin a hosszú haj csak a legeslegritkább esetben mutat jól, egyébként inkáb a rövid hajra szavazok (persze, 17 évesen egészen mást mondtam volna, hozzáteszem), de az hogy milyen színű, igazán nem számít.
3/10 anonim válasza:
Nem igazán számítanak ezek az adatok, az összkép a lényeg.
4/10 anonim válasza:
Nekem a barnák jönnek be, de nem zárkózom el csupán a szem és hajszín miatt senkitől. Az összkép fontosabb.
5/10 anonim válasza:
És ettől te azt hiszed szép vagy?
6/10 anonim válasza:
Láttam már szőke hajú kék szeműt rondába is ne aggódj 😎
7/10 anonim válasza:
Nekem is a sötét hajú, barna szemű, szakállas pasik jönnek be, de a párom szőke, kék szemű.
Úh ez egy dolog, h kinek mi jön be. :)
8/10 anonim válasza:
nekem a kék hajú, szőke szeműek jönnek be.
9/10 anonim válasza:
Lánykoromban nekem is a germán félistenek jöttek be...aztán kinőttem.
10/10 anonim válasza:
Mediterrán párti vagyok abszolúte,nekem a legtöbb szőke pasi egyáltalán nem férfias se hangra,se megjelenésre.10 éves korig aranyos egy szőke gyerek,de legtöbbjük nem lesz túl férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!