Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak a szőke haj és kék szemű nő az ideálja akk miért jár egy barna hajú barna szemű csajjal?
mert nem csak ezek a lényegek
sőt nagyon nem azok
Mert ezen a héten ez is megfelel neki, kell a változatosság...
De az is lehet, hogy fontosabb dolgokban ez a nő felel meg neki.
Nekem is jobban tetszik a női test, a határozottan hímnemű páromnak pedig a kis mell, mégis együtt vagyunk tizenvalahány éve s még tervezünk vagy nyolcvanat :D Nem kifejezetten zavar minket az, amiben a másik eltér az ideálunktól :) Ha pl. kövér lenne, az már zavarna. De csinos és kedves és intelligens, ha jóval tökéletesebb lenne, kisebbrendűségi érzésem lenne :D
Attól, hogy egy pasasnak van ideállja, még nem jelenti azt, hogy csak azzal kezd kapcsolatot.
Nekem is megvan a magam női ideálom, de ettől függetlenül más nőben is meglátom a szépet.
nekem külsőre a nőiesen telt lányok tetszenek, belsőre a nagyon kedves típus...
barátnőm belsőre passzol, külsőre átlagos alkat, nem telt, mégis nagyon szeretem...
nem feltétlen a külső jegyek dominálnak...pl összejöttem egy kedves nem telt lánnyal, de egy bunkó telt lány esélytelen lett volna...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!