Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-Férfiak! Tetszik nektek a szőke haj?
Igen most azokat gyűjtöm.
Eddig 18 skalpnál járok amelyik nő megvolt azt megskalpolom , nyissssz így van most 6 szőke skalpom, és 12 barna.
1.
4.
Aranyosak vagytok.
Es ha nem akkor mit csinalsz? Befesteted lilara? Vagy kikiricsre? Fantasztikus hogy a nok mi mindent kepzelnek a "szepsegrol"! Tenyleg azt hiszitek egy ferfi hajszin alapjan valaszt not? Vagy csipo szelesseg vagy mell boseg szerint?
Mi ujsag a novel, akihez a pina van szerelve? Hogyan viszem agyba, ha frocsog a szar a szajabol? Aztan mikor az egyik nosteny elkel, akkor a tobbi mindjart talagatni kezdi, hogy vajon miert pont ot? Semmi erdekes nincs rajta. "Atlagos" kulseju.... csak eppen az maradt ki, hogy mikor bejon a szobaba az olyan mikor kisut a nap.
Miert kell egybol azt gondolni, hogy befestem lilara? Unatkozasbol tettem fel a kerdest, kivancsi voltam milyen valaszok fognak jonni. Soha nem valtoztatnam meg a hajszinem.
Az utolsonak uzenem: Tejfelszoke hajjal szulettem!!! :)
Igen!Nekem a szöke nök jönnek be legjobban!Pláne ha mellé szép hosszu is akkor kész vagyok :D
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!