Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szőke haj barna szem vagy szőke haj kék szem?
Nektek melyik a bejövősebb?
Kort írjatok!
Ha a belő számít, randiznál egy olyan hölgyeménnyel aki 150 kg, pattanásos és csúnya? :D
Ugye, hogy nem.... a külső igenis számít.
A feketétől kezdve a barnán - szőkén át egészen a vörösig minden hajszínt szeretek. Jelenleg most a vörösért vagyok oda nagyon durván. (Vörös haj világos bőr nyamm.)
Az ilyen kék meg franctudja milyen szirszVrokat nem.
Szemből pedig a sötéteket szeretem, de tetszett már nagyon világos kék is.
Igazából egy szemszínfajta nem tetszik, a világos zöld gyík, viszont egy icipicit sem befolyásol abban, hogy tetszik-e egy nő.
A lényeg az, hogy legyen összhangban a nővel a haja színe. Tudja viselni és ne feszengjen (láttam már olyan lányt, aki csak azért festette szőkére a haját, mert az a trendi és nagyon látszott rajta, hogy neki nem tetszik az eredmény).
Amúgy válaszolva a kérdésedre, hogy barna vagy kék szem legyen-e, a válaszom az, hogy fenék
25F
Teljesen mindegy milyen színű szeme és haja van.
Páromnak a fekete hajú, kék szemű lányok tetszettek, de én sötét szőke hajú vagyok zöld szemmel. Nem azért választott, mert nem volt jobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!