Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok hol van a határvonal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hol van a határvonal a barátság és a szerelem között?

Figyelt kérdés
Mi fér bele és mi nem? Tudom hogy mindenkinél más, de mikor mondanátok azt az ellenkező nemű barátotokról hogy már gyanús? Illetve mikor azt hogy már tuti biztos?
2019. ápr. 27. 21:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
96%

Ez bonyolult. Egyértelmű, hogy akihez vonzódom, azzal nem vagyok baráti viszonyban. Legalábbis én tuti nem. Viszon ellenkező nemű, nagyon közeli barátokkal simán mondjuk egymásnak, hogy szeretlek, alszunk egymásnál stb.

És itt is megjegyezném, hogy ha valaki "gyanús dolgokat" vél felfedezni az álítólagos barátjánál, amit szerelemnek gondol, az lehet, hogy csak annyi, hogy megdugna. A testi vonzódás nem szerelem.

2019. máj. 6. 14:29
 22/23 anonim ***** válasza:
nem tudom elképzelni hogy egy csaj olyan jó barátom legyen hogy ne vegyem észre milyen helyes vagy milyen szép a melle , vagy ne néznék oda mikor a szoknyáját felkapja a szél. egy lányra nem tudok úgy nézni mintha nem lenne lány tehát a nő férfi közti barátság nekem ismeretlen állapot.
2019. máj. 24. 22:56
 23/23 Fruzs33 ***** válasza:

Egy barátot emberként szeretünk,akivel megoszhatjuk amik történnek velünk,csinálhatunk közös programokat,és együtt hülyéskedhetünk.

A szerelem más férfi,illetve nőként tekintünk a személyre,akivel tervezgethetjük a közös jövőt,céljainkat.

Egy barátságban semmi intimitás ne legyen,én úgy gondolom.Az már nem barátság.Barátságba nem férnek bele ilyesmik.

2019. máj. 25. 03:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!