Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok hol van a határvonal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hol van a határvonal a barátság és a szerelem között?

Figyelt kérdés
Mi fér bele és mi nem? Tudom hogy mindenkinél más, de mikor mondanátok azt az ellenkező nemű barátotokról hogy már gyanús? Illetve mikor azt hogy már tuti biztos?
2019. ápr. 27. 21:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
#5 vagyok. Sose volt olyan az ő részükről sem ami ne lett volna baráságba illő.
2019. ápr. 27. 22:32
 12/23 A kérdező kommentje:

Mennyi idot toltotok az ellenkezo nemu baratotok tarsasagaban? Vagy ha nagyon sokat az se jelent semmit? Szoktatok mondani neki h szeretitek?

Azonos nemu baratnak biztosan nem mondanam h szeretem, bar lanyok kozott ez mas, mint ahogy 2 fiu se er nagyon egymashoz vagy nem simogatja a masikat.

2019. ápr. 27. 22:47
 13/23 anonim ***** válasza:
14%
Barátság férfi és nő között nincs
2019. ápr. 27. 22:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Nők jobban érzik a határokat , férfiak a lány barátjukat is meg tudnák dugni ..
2019. ápr. 27. 22:56
 15/23 anonim ***** válasza:
63%

A barátság:

Jó vele beszélgetni egy barát akire bármikor számíthatok oda-vissza, belsőleg is megfelel, minden tökéletes, de nincs meg a szikra, illetve a barátság extrák nélkül van, ez az ami a kettő közt meghúzza a vonalat.

Szerelem:

Itt az ember férfiként tekint a másikra, nem pusztán csak a társasága miatt keresi a jelenlétét a másiknak, hanem ott már van vonzalom is a másik felé, vágysz rá, hogy átöleljen, megcsókoljon, bókoljon stb.

Viszont vannak olyan házasságok is, ami szerelemnek indul, de időközben kihül, nincs érzelem, nincs szex és csak a közösen szerzett vagyon miatt, vagy a gyereket nézik és ezért maradnak együtt, na itt már átalakul barátásággá, mivel már nem úgy tekintesz a másikra.

2019. ápr. 28. 00:18
 16/23 anonim ***** válasza:
49%
én ezt pl jol eltudom különiteni mert kevés nő van akivel beszélek és szexuálisan nem kivánatos de pl a szerelem az nem tom miért de nekem mindig is a csók alapján ment szexelni tudnék egy random csajjal is de csokolozni már kevésbé... elég fura tudom de ez olyan mint egy iránytű megmutatja hogy mi az ami egyszerű szex és mi az ami sokkal több!
2019. máj. 3. 00:40
 17/23 anonim ***** válasza:
49%
Másként kezd veled viselkedni. Pl elhiv borozni sokat beszélgettek filmet néztek. Többször keres és ott már sztem nincs barátság. Egyre több időt töltötök együtt aztán jön az összebujas stb. Másként tekint rád Pl nöként nem lány haverként megjegyzéseket tesz. Én olyankor kezdek távolodni és stop van.
2019. máj. 3. 00:47
 18/23 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés. Lehet boncolgatni hosszú oldalakon keresztül.

Amikor a barátságba beleférnek indokolatlan ölelések, puszik már az gyanús, hogy legalább az egyik fél többet érez. De lehet már az is amikor mindennap szünet nélküli beszélgetés és kontakt van.

Amik már ennél egyértelműbbek az a féltékenység. A barátod miatt sosem kezdesz féltékenykedni.

A számomra tökéletes barátságot egyedül a vonzalom választja el a szerelemtől.

És valahol ez sem teljesen igaz, mert volt egy barátom aki nagyon ritkán vonzott mégsem tudtam volna szerelmes lenni.

De tőle nem volt kézremegős érzésem ez biztos.

2019. máj. 3. 03:51
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ember függő is.

Az egyik legjobb fiúbaratommal a vonzalom is ott van közöttünk, mégis CSAK baratok vagyunk, extrák és mindegy egyéb nélkül. Ha hívom találkozni jön, ha ő hív én megyek. Szoktam neki mondani, hogy imádom, szeretem. Néha meg is oleljuk egymást. Volt már, hogy puszit adott az arcomra, mikor lelkileg nagy rosszul voltam.

De akkor is csak barát. És tudom hogy ő sem lát bele többet, mert ahogyan én, ő is boldog párkapcsolatban él.

Másnak ilyen “közelség és közvetlenség” már lehet többnek számítana, mint egy nagyon jó barátság, de nálunk ez a normális

2019. máj. 3. 07:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

13.

Kifejtenéd miért nincs?

2019. máj. 3. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!