Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Önbecsapás volna mindez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbecsapás volna mindez?

Figyelt kérdés

Valójában tudom rá a választ, de jól esik kiírni magamból. Nem igazán oszthatom meg senkivel, mi nyomaszt.

Igazság szerint kapcsolatban élek, jó pár hónapja. A páromnak szerintem minden tőlem telhetőt megadok, kedveskedek neki, ő is nekem. Az eleje döcögősen indult, nehezen lépett felém, majd miután összejöttünk, sok konfliktusunk volt. Részemről soha nem volt meg az a rózsaszín felhős érzés. Talán emiatt is vannak kétségeim a jövőnket illetően. Kötődöm hozzá, valahol szeretem is, de néha azt érzem, nem vagyok jó helyen. Mégis beleszakadna a szívem, ha vége lenne.

Eközben elég intenzíven képben van egy illető a múltamból. Belé ma is szerelmes vagyok.Köztünk soha nem lehet normális kapcsolat elvileg, mert ő nem szeretné, anno is ezért ért véget. Próbálom ezt folyamatosan elnyomni magamban, csak rettenetesen nehéz. Történt is vele egy botlásom, amiről hallgattam. Szerintem ha ez így megy, fog is.

Szeretném megállítani a lavinát, de szerintem már elsodort.

2019. ápr. 16. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Nem önbecsapás, hisz pontosan tudod mit érzel és mit nem. Viszont a párodat becsapod, úgyhogy annyira nem szeretheted. Ha szeretnéd nem botlottál volna meg, vagy ha mégis, megenné a bűntudat a lelkedet nem pedig magadat sajnálnád.
2019. ápr. 16. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugye azt nem kell mondanom, hogy mekkora szemétség a mostani kapcsolatoddal szemben, hogy konkrétan azért vagy vele, mert a másikkal nem leheszt, de egyedül is fosol lenni? Ezt a nem fogja ellensúlyozni, hogy kedveskedsz neki néha. Amíg ő veled tervez és cseszi el rád az idejét, te bármikor otthagynád a másikért, ha csettintene, vagy a jövőben egy újabbért.
2019. ápr. 17. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!