Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról aki testre úgy néz ki mint Ashley Graham, arcra pedig mint Palvin Barbara? És mindez persze igényesen csinosan és jó természettel.

Figyelt kérdés
Felvállalnátok ? Lennétek a párja ? Kort és nemet is légyszi . Leginkább fiúk / férfiak válaszára lennék kíváncsi . Normális válaszokat ,légyszi! :) 20 L

2016. jún. 11. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Képet linkelhettél volna mert az itt ülő couch potatok 90%-a lusta lesz kiguglizni
2016. jún. 11. 17:02
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Bocsi, nem férfi vagyok.

Gondolom most az önbizalmadat szeretnéd fényezni kicsit, ezért írtad ki. Ha eleve tudnád magadról, hogy milyen jó csaj vagy, a kérdés meg sem született volna, mert akkor nem is kérnél visszaigazolásokat, mert egyértelmű lenne számodra.

Inkább a belsőddel foglalkozz, az önbizalmaddal, hogy ne érdekeljen hogy más mit gondol, mert addig, amíg ennyire adsz mások véleményére neked nem lesz saját életed, mert mindig azzal leszel elfoglalva, hogy na vajon a többiek mit gondolnak, a pasik képesek lennének-e elfogadni téged.

Ha magadat nem tudod elfogadni, akkor hogy várhatod el, hogy majd a másik felvállaljon téged? Sehogy. Ahogy viszonyulsz magadhoz, úgy fognak a többiek is viszonyulni hozzád. :)

2016. jún. 11. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
Ashley Graham termete mar kozelebb az all az undorito tehenhez, mint a csini, plus size modellehez, szoval ilyen alkattal tok mindegy milyen az arcod. Nem szeretnek nagy expediciora menni minden egyes alkalommal hogy megtalaljam egyes testreszeidet a hàj alatt.
2016. jún. 11. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nem szimpatikus Palvin Barbinak a feje, sorry...
2016. jún. 11. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

Jaj, rákerestem erre az Ashley nemtudomkire, bár ne tettem volna. Rémálmaim lesznek egy hétig! Mindig azon gondolkodom, az ilyen testű embereket nem látta még tükör? Miért nem fogynak le?

Nincs véleményem, az ilyeneket automatán ignorálom.

2016. jún. 11. 17:17
 6/11 Blade Bone ***** válasza:
70%
Arcra nem rossz, de túl duci, annak a másik nőnek meg nem tetszik egyáltalán semmije sem, hiába vékony, nagyon ellenszenves. :/
2016. jún. 11. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Az a helyzet, hogy A.G. feje jobban is bejön, mint Barbié és amúgy eleve a festőibb domborzatok híve vagyok, de ez a lány túl van a határon. Nem igazán tetszik, viszont ettől még elmennék vele randizni, mert ha jó fej, humoros, vidám természet, akkor adnék egy esélyt a dolognak(reménykedve, hogy egy 10-est azért leadhat némi akarattal).
2016. jún. 11. 17:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kedves második ,igazad van az önbizalmammal nagyon hadilábon állok . Nem úgy értem a hasonlóságot mintha az ikre lennék ,hanem úgy hogy sokan mondták már hogy hasonlítok. És sokak szerint szép vagyok.És igen is van tükröm ,gondolom ezért van önbizalomhiányom . Egyébként minden nap sportolok elég sokat egészségesen éreztem valószínű ezért vagyok izmos is a túlsúly mellett . Lefogyni ha megszakadok sem tudok ugyan is betegség miatt vagyok olyan amilyen. Jöhetnek még válaszok:)
2016. jún. 11. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Bar nem vagyok pasi de azt mondom ne aggodj.Es foleg ne hallgas a lehuzo kommentekre.. Mindig volt tulsulyom sokat szenvedtem miatta... De Szerencsere nem minden pasi a modell alkatot szereti ;) Fiatal vagy,csinos. Tessek elvezni az eletet,oltozz alkatodhoz illoen,sminkelj stb. Ugyanis a kisugarzas es ha jol erzed magad a borodben az sokat szamit...;)
2016. jún. 11. 17:58
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

En is no vagyok, bocsi. :)

Szerintem Ashley Graham szexi! Tenyleg tulsulyos, de minden attol fugg, hogy az embernek mekkora az onbizalma.

Palvin Barbara egy nagyon szep lany, de nem latom, hogy mennyiben kulonleges. Csak szepnek lenni nem eleg!

Es szerintem rosszul tetted fel a kerdest!

Felvallalna-e egy ferfi a duci baratnojet? Ha mar fel kell vallalni, akkor az a pasi elmehet a jo budos francba!

HA elfogadsz egy tanacsot, klise lesz, de az evek folyaman rajottem, hogy igaz, dolgozz az onbizalmadon, szeresd onmagad, ha valami nem tetszik, akkor valtoztass, de magadert tedd, ne egy ferfiert.

Es ne aggodj azon, ha nincs ferfi az eletedben, fogd ugy fel, hogy az az ido ajandek, amit arra fordithatsz, hogy magaddal torodj, hogy fejlodj.

Ha valakinek "fel kell vallania", az higyj nekem, nem az a ferfi, akit magadnak akarsz.

2016. jún. 11. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!