Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki testre úgy néz ki mint Ashley Graham, arcra pedig mint Palvin Barbara? És mindez persze igényesen csinosan és jó természettel.
Bocsi, nem férfi vagyok.
Gondolom most az önbizalmadat szeretnéd fényezni kicsit, ezért írtad ki. Ha eleve tudnád magadról, hogy milyen jó csaj vagy, a kérdés meg sem született volna, mert akkor nem is kérnél visszaigazolásokat, mert egyértelmű lenne számodra.
Inkább a belsőddel foglalkozz, az önbizalmaddal, hogy ne érdekeljen hogy más mit gondol, mert addig, amíg ennyire adsz mások véleményére neked nem lesz saját életed, mert mindig azzal leszel elfoglalva, hogy na vajon a többiek mit gondolnak, a pasik képesek lennének-e elfogadni téged.
Ha magadat nem tudod elfogadni, akkor hogy várhatod el, hogy majd a másik felvállaljon téged? Sehogy. Ahogy viszonyulsz magadhoz, úgy fognak a többiek is viszonyulni hozzád. :)
Jaj, rákerestem erre az Ashley nemtudomkire, bár ne tettem volna. Rémálmaim lesznek egy hétig! Mindig azon gondolkodom, az ilyen testű embereket nem látta még tükör? Miért nem fogynak le?
Nincs véleményem, az ilyeneket automatán ignorálom.
En is no vagyok, bocsi. :)
Szerintem Ashley Graham szexi! Tenyleg tulsulyos, de minden attol fugg, hogy az embernek mekkora az onbizalma.
Palvin Barbara egy nagyon szep lany, de nem latom, hogy mennyiben kulonleges. Csak szepnek lenni nem eleg!
Es szerintem rosszul tetted fel a kerdest!
Felvallalna-e egy ferfi a duci baratnojet? Ha mar fel kell vallalni, akkor az a pasi elmehet a jo budos francba!
HA elfogadsz egy tanacsot, klise lesz, de az evek folyaman rajottem, hogy igaz, dolgozz az onbizalmadon, szeresd onmagad, ha valami nem tetszik, akkor valtoztass, de magadert tedd, ne egy ferfiert.
Es ne aggodj azon, ha nincs ferfi az eletedben, fogd ugy fel, hogy az az ido ajandek, amit arra fordithatsz, hogy magaddal torodj, hogy fejlodj.
Ha valakinek "fel kell vallania", az higyj nekem, nem az a ferfi, akit magadnak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!