Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem hiszek az ilyenekben. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszek az ilyenekben. De kezdem azt hinni, tényleg meg lettem átkozva. Miért történik mindez? (hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Mindig az van, hogy aki nekem tetszik, annak én nem vagyok elég jó és még a randizás szakaszában kidob...Vagy csak szexre kellek neki. Aki viszont odavan értem, abba nem tudok beleszeretni, hiába adok esélyt, hiába járunk .

Magamról

24 éves lány vagyok.Általános:Egyetemet végeztem, megvan az alapszak és most végzek az mesterrel is. 1 idegen nyelvből van felsőfokúm.

Külső: Ha már anonim oldal, nincs értelme szerénykedni, a külsőmmel nem lehet baj, (hosszú egyenes haj, kék szem, esztétikus - mások szerint egzotikus arc, mandulavágású szemekkel stb-. Rendszeresen sportolok, alapból is jó adottságokkal rendelkezek, ott kerekedek , ahol kell és izmos vagyok, de nem "túlzottan".

Belső: Nagyon őszinte vagyok, humorom is van , kicsit szarkasztikus- irónikus. Hűséges vagyok. Ami bajos lehet, hogy introvertált vagyok, nehezen nyílok meg. Talán nehéz a srácoknak kivárni, még teljesen magamat tudom adni. Sajnos még nem teljesen tudom mit kezdjem magammal, neház a diplomámmal itthon elhelyezkedni, és őszintén annyira nem érdekel a szakma. Talán ezt a 2 negativumot tudom felhozni.

Eddig egyszer éreztem azt, hogy szerelmes tudnék lenni az adott srácba, 5 randi után kikosarazott azzal, hogy nem vagyok elég nagyravágyó az életben. Most is randizok egy sárccal már egy hónapja, de még nem kért meg ,hogy járunk. Most elment 4 napra nyaralni külföldre, alig irt (állitólag nincs nagyon nete, de látom mikor online van). nincs jó előérzetem. Meg 8 randi után már tudnia kéne az embernek, hogy akar-e engem vagy nem , nem igaz?

(Az átkozás dolgot arra értem, hogy még tizenpár évesen egy horoszkópban olvastam, hogy a jegyemre jellemző, hogy van "akarják, de ő nem akar. vagy nem akar valakit, de őt nem akarják" . Jól ki is nevettem, mondom mekkora hülyeség. De az a "poén", hogy tényleg ez van...)

2016. szept. 5. 13:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Igen sajnos, ha nincs megbeszélve, hogy járás van- ez manapság már nem is divat úgy látom én is :( - akkor mehet a levesbe a csávó. Most is valószínűleg ez van a sráccal. Ő is érzi rajtad, hogy nem vagy odáig érte, ő sincs odáig érted.

Nehéz megtalálni azt,akivel megvannak az érzelmek már az elejétől fogva.

Ne keseredj el. Szerintem korrektül dobd a srácot, mert 1. te sem vagy oda érte, nem is volt annyi időtök együtt gondolom, hogy jobban megismerjétek egymást, 2. se te, sem ő nem kapálózik érted. Vagy a 3. opció, hogy rákérdezel(hú milyen égő már,hogy egy nőnek kell erre rákérdeznie, de jobb,mint a semmi. Más csajok is így szokták,akik kellő határozottsággal vannak.És miután valszeg nemet mond, vagy nem tudomot, vagy lekoccol a témáról szépen beletörődni.)

Értelmes lánynak tűnsz, nem vagy elkésve semmivel, próbálj minél többet társaságba járni.

2016. szept. 5. 13:20
 2/35 anonim ***** válasza:
90%

Fejben dőlnek el a dolgok. Ne a horoszkópban keresd a jövőd és azt, hogy milyen ember vagy. Utálom, amikor valaki az alapján választ párt, hogy milyen a csillagjegye.

A leírtak alapján egy gyönyörű, okos nő vagy, eljön az a férfi, aki oda lesz érted és Te is érte, ne aggódj. 26/f

2016. szept. 5. 13:23
 3/35 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de attól még hogy volt pár sikertelenséged nem kéne önsajnálatba roskadni. Rajtad kívül sokan mások sem találják meg könnyen a párjukat, türelmesnek kell lenni és várni. Az ilyen hókuszpókusz horoszkópos marhaságokkal meg ne fáraszd magadat meg másokat se...

Úgyhogy szedd össze magad ismerkedj aztán előbb-utóbb meglesz a pasi aki kell! 26/F

2016. szept. 5. 13:51
 4/35 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem a szarkazmus + introvertáltság eléggé idegesítő lehet.

Szóval egyszerűen csak unalmasnak tartanak, így elsőre.

Igen, már 8 randi alatt el kellett volna döntenie a fickónak, hogy akar-e, vagy sem....bár, az igazat megvallva, neked kellene eldöntened, hogy akarod-e. Számomra ez olyan, mintha elkerülnéd a döntéseket. Nem lehetsz mártír, ha mindig te választod a pasikat.

2016. szept. 5. 14:09
 5/35 A kérdező kommentje:

persze, abszolút tudom, hogy hülyeség, csak ez úgy megragadt bennem és furcsán lefedi a valóságot.

Nem igaz, hogy én nem vagyok oda érte, csak persze, hogy próbálok kicsit hideg maradni, hiszen nem akarok úgy járni, mint korábban, mikor beleéltem magam túl korán és koppantam. Pedig annál a srácnál pont ezért el tudtam engedni magam és önmagamat adtam. Életemben először. Ezért is fáj annyira, hogy kidobott végül és ezen ok miatt nem tudok megnyilni a mostani előtt, és félek ezért unalmas leszek neki és kidob ő is.

Én rákérdeztem már mi a a helyzet, valamit magyarázott arról, hogy nem szeretne rágörcsölni a dolgokra és hogy ismerkedjünk. Én meg nem szeretnék a rátelepedni és papagáj módjára ismételgetni, hogy "na mi lesz már?"

2016. szept. 5. 14:10
 6/35 anonim ***** válasza:
Még ismerkedjünk? jó szöveg. Szerintem mehet a levesbe,akkor megkaptad a választ kérdező.Ezeknek a dolgoknak igenis hamar el kell dőlnie.Aki nem tudja mit akar,arra nincs időm.
2016. szept. 5. 14:15
 7/35 A kérdező kommentje:
nem akarom azért lapátra tenni, mert neki több idő kell. És mivel nem tudtam még teljesen megnyilni ugye ezért az én hibámnak is érzem, hogy még nem érzi úgy, hogy ismer annyira, hogy velem akarjon lenni.
2016. szept. 5. 14:52
 8/35 A kérdező kommentje:
Nem akarom elüldözni azzal, hogy rágom a fülét, holott lehet még pár találka és akkor minden jó lenne. Csak félek, hogy minél többet találkozunk, nekem annál rosszabb lesz, ha azt mondja: nem megy.
2016. szept. 5. 14:53
 9/35 Noren1989 ***** válasza:
Akkor meg ismerkedjetek. De ha láthatóan nem keres, az nem jó jel, még itt sem.
2016. szept. 5. 14:54
 10/35 A kérdező kommentje:
Eddig lelkes volt, most nyaral. Ugyhogy lehet hogy más foglalja le. De persze lehet, hogy elgondolkodott és már nem akarja folytatni és azért passziv. Kiderül nemsokára.
2016. szept. 5. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!