Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem hiszek az ilyenekben. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszek az ilyenekben. De kezdem azt hinni, tényleg meg lettem átkozva. Miért történik mindez? (hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Mindig az van, hogy aki nekem tetszik, annak én nem vagyok elég jó és még a randizás szakaszában kidob...Vagy csak szexre kellek neki. Aki viszont odavan értem, abba nem tudok beleszeretni, hiába adok esélyt, hiába járunk .

Magamról

24 éves lány vagyok.Általános:Egyetemet végeztem, megvan az alapszak és most végzek az mesterrel is. 1 idegen nyelvből van felsőfokúm.

Külső: Ha már anonim oldal, nincs értelme szerénykedni, a külsőmmel nem lehet baj, (hosszú egyenes haj, kék szem, esztétikus - mások szerint egzotikus arc, mandulavágású szemekkel stb-. Rendszeresen sportolok, alapból is jó adottságokkal rendelkezek, ott kerekedek , ahol kell és izmos vagyok, de nem "túlzottan".

Belső: Nagyon őszinte vagyok, humorom is van , kicsit szarkasztikus- irónikus. Hűséges vagyok. Ami bajos lehet, hogy introvertált vagyok, nehezen nyílok meg. Talán nehéz a srácoknak kivárni, még teljesen magamat tudom adni. Sajnos még nem teljesen tudom mit kezdjem magammal, neház a diplomámmal itthon elhelyezkedni, és őszintén annyira nem érdekel a szakma. Talán ezt a 2 negativumot tudom felhozni.

Eddig egyszer éreztem azt, hogy szerelmes tudnék lenni az adott srácba, 5 randi után kikosarazott azzal, hogy nem vagyok elég nagyravágyó az életben. Most is randizok egy sárccal már egy hónapja, de még nem kért meg ,hogy járunk. Most elment 4 napra nyaralni külföldre, alig irt (állitólag nincs nagyon nete, de látom mikor online van). nincs jó előérzetem. Meg 8 randi után már tudnia kéne az embernek, hogy akar-e engem vagy nem , nem igaz?

(Az átkozás dolgot arra értem, hogy még tizenpár évesen egy horoszkópban olvastam, hogy a jegyemre jellemző, hogy van "akarják, de ő nem akar. vagy nem akar valakit, de őt nem akarják" . Jól ki is nevettem, mondom mekkora hülyeség. De az a "poén", hogy tényleg ez van...)

2016. szept. 5. 13:13
1 2 3 4
 31/35 Noren1989 ***** válasza:
Remélem azért nem viselt meg nagyon a dolog...főleg, mikor látni fogod egy hét múlva, hogy új barinője van.
2016. szept. 8. 16:15
 32/35 A kérdező kommentje:
Ezt most miert kell?
2016. szept. 8. 16:31
 33/35 anonim ***** válasza:

Hú kérdező sajnálom... Ne legyél padlón ez miatt. Hidd el,aki akar téged igazán,azt észre fogod venni.

Én úgy gondolom,amikor tényleg komoly a dolgok,annak bizonyítéka van.Egyszerűen akkor nincsenek kétségek, nincs az, hogy bogár van a füledbe, vajon mit csinálhat, hú ezt most hogy gondolta,szóval mikor nincsenek benned kérdések,az lesz az igazi. Addig is, ne búsulj és onto the next one :)

2016. szept. 8. 22:50
 34/35 Noren1989 ***** válasza:
Hogy szokj hozzá a gondolathoz. Mi minden nap megtesszük ezt férfiként. Könyveld el, hogy esélyed sem volt a fickónál, valószínűleg másfele is ismerkedett, és ott mást kapott. Komolyan amiatt mondtam, hogy majd ne lepődj meg. Nagyon sok esetben ez megtörténik. Mindössze majd annyit kérek a férfiak nevében, hogy legyél erős, és szűrd ki azokat a pasikat, akiknek valóban bejössz. Tedd ezt a kialakult rossz tapasztalatok ellenére is.
2016. szept. 9. 00:20
 35/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom úgy elkonyvelni, mert tudom,hogy nincs igy.
2016. szept. 9. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!