Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te feladnál érte egy 4 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te feladnál érte egy 4 éves kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek, ne ítéljetek! Nem csaltam meg soha a párom és nem is tenném, de tele vagyok kérdőjelekkel.

Felnőtt ember vagyok, nem döntést várok tőletek, csupán jó tanácsot. Senkinek nem tudok erről beszelni és segítségre van most szükségem.

4 éve élek párkapcsolatban, ami hol jobb, hol rosszabb, de nem azt kaptam, amit vártam. Nem vagyok boldog. De ott tartok, hogy 30 éves vagyok lassan és a családom szinte már várja az unokát, házasságot.

Eközben egy kollégámmal érzelmileg úgy érzem közel kerültünk egymáshoz. Egyre többet gondolok rá, alig várom, hogy lássam. És azt érzem, ilyen embert kerestem. Jól ismerem őt, annyi a gondom , hogy fiatalabb tőlem 7 évvel. De egy végtelenül figyelmes, intelligens férfi. Nagyon sokat -beszélgetünk magánéletről is, ő elmondta hogy egy normális lányt keres, normális kapcsolatot szeretne, de nem tálalta eddig hozzá azt a nőt, akire szüksége van.

Nem mondtam ki soha, hogyan érzek iránta, de azt hiszem, tisztában van vele. És ahogyan viselkedik velem, maximálisan biztos vagyok abban, hogy kölcsönös, de nem mondja ki a kapcsolatom miatt.

Nem egy fellángolás, mert jó ideje így érzek már és azt érzem, egyre közelebb enged lelkileg.

Nem tudom, mit tegyek. A családom teljesen kiakadna. Nem beszélve arról, mindent kezdjek elölről. Ott az otthonunk, mindent megbonyolítanék a párom számára is.

Ésszerű ez? Vagy felejtsem el és éljem tovább az eddigi életem?

Ti mit tennétek?

2019. ápr. 14. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy van-e másik férfi a képben. A jelenlegi pároddal nem vagy boldog, gondolom nem is szereted már. Így semmi értelme nincs a kapcsolatnak. Az együtt töltött idő nem ér semmit, egy kapcsolat sem lesz ettől értékesebb. Teljesen mindegy, hogy összejön-e a másik pasival, a jelenlegi kapcsolatodból akkor is ki kell lépned.
2019. ápr. 14. 13:31
 12/15 Rockarc ***** válasza:
100%

Neked kell felmerned, hogy mennyire langyos az a viz, amiben ulsz. Egyaltlan nem biztos, hogy massal, mashol jobb lesz. Fontos az onismeret, hogy tudd, mennyire tudsz jo donteseket hozni, mennyire mered fel jol a korulmenyeket stb. Ha az eddigi eleted soran a donteseid helyesnek bizonyultak, akkor most sem kell hezitalnod, jo dontest fogsz hozni.

Viszont a helyedben a dolgot ket reszre bontanam. Az egyik az, hogy a jelenlegi kapcsolatodat fel akarod-e bontani fuggetlenul a sractol. Ha nem lenne a masik, akkor kiugranal-e belole? Ha nem, akkor felo, hogy 19-re akarsz lapot huzni. Neha be szokott jonni, de a mai vilag erkolcsi normahanyatlasanak a koraban, nem szolnak melletted az oddsok. Ha felbontanad a kapcsolatot ugy is, hogy nem lenne kepben a srac, akkor a kovetkezo dontesedet mar joval konnyebben meg fogod tudni hozni.

Az idohuzas meg tipikusan a legrosszabb dontes. Az ido nem oldja meg a problemakat. Tegyel a boldogsagodert, akkor is ha maradsz, akkor is ha valtasz.

43F

2019. ápr. 14. 14:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. ápr. 14. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Osztom azt a véleményt, hogy csak akkor lépj ki, ha nélküle is megtennéd!

Én 18 év után léptem ki 2 gyerekkel. Régóta nem voltam boldog, csak éltem bele a hétköznapokba és vártam, hogy a gyerekeim felnőjenek.Aztán jött Ő és rájöttem, hogy nincs mire várnom, nem élhetek így. Megmondtam a férjemnek, hogy el akarok válni. Nagyon sokat dilemmáztam az új kapcsolat lehetőségével, 2 hónap múlva összejöttünk. Az elején úgy voltam vele, hogy csak hagyom magam sodortatni, amíg jó, de ha esetleg vége én akkor sem döntöttem rosszul. kellett ez az érzelmi löket, hogy kimondja a véget a férjemnek. A gyerekeim meglepően jól fogadták (16 és 11 évesek). A családom már kevésbé, anyámmal fél éve nem is beszélek, nem bírják elfogadni a döntésem, de az én életemet nekem kell élnem úgy, ahogy nekem megfelel.

Szóval 4 hónapja össze is költöztünk, minden rendben van lassan 1,5 éve

Összegezve én is azt mondom, hogy először is tisztázd magadban, hogy mit szeretnél, vagy éppen mit nem. Boldog vagy e, el tudod e képzelni, hogy így élj még 40 évet ahogy most? Attól az embertől szeretnél e gyereket, akivel együtt élsz? Ha egyedül maradsz az is megfelel e számodra?

Ezek után tudsz egy döntést hozni :)

2019. ápr. 15. 14:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Nagyon köszönöm , hogy így leírtad a tapasztalataidat!

2019. ápr. 15. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!