Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit üzensz annak, akivel nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit üzensz annak, akivel nem tartod már egy ideje a (netes) kapcsolatot, de még mindig gondolsz rá?

Figyelt kérdés

Fiúk, lányok ki vele!

Puncisoknak Boldog Zoltán napot!

2019. márc. 8. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Írhat nyugodtan.
2019. márc. 9. 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy nem lehettünk barátok
2019. márc. 9. 00:47
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Hiányzik. Minden egyes nap csak rá gondolok. Minden egyes nap minden percében azt várom, hogy mikor jelentkezik. De sajnos mindig rá döbbenek, hogy csak hiú reményeket fűzök ehhez az egészhez, mert már valahol ott belül érzem, hogy már nem fog írni. És ez a tudat fáj. Pedig írhat nyugodtan. Igaz, én is megtehetném, de már próbálkoztam többször is. Most nála a labda. Talán így a jobb. Nem tudom. Talán nem is vagyok fontos a számára és csak egy kopott emlék marad belőlem. Vagy még az sem. Minden esetre, várom, szüntelen várom hogy mikor ír, még ha csak egy pár sort is. Bearanyozná a napomat. Ó ha ezt egyszer olvasná... Vajon mi járna a fejében?... De legalább tudná... Barátilag még tartható lenne a kapcsolat. Én szeretném, legalább valamennyire be bepillantást engednénk egymás életébe, ott lenni egymásnak mikor szükség van rá. Szeretném...de úgy érzem hogy egy nagyon vastag betonfal épült közénk amit nem lehet áttörni, S csak egyre jobban nől kettőnk közé. Remélem egyszer eljut hozzá ez a pár sor. 😞 Csak hogy tudja, mi van bennem, hogy mit érzek és gondolok, S talán máshogy látná az ő szemszögéből is. csak egyszer. Rám mindig számíthatsz.
2019. márc. 9. 02:19
 4/11 anonim ***** válasza:

#3 Sajnos pont azoknak nem jut el, akiknek kellene.

Engem már nem érdekel. Néha gondolok még rá, de tudom, hogy semmi sem fog változni. Úgyhogy elengedtem.

2019. márc. 9. 02:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Ebből most annyit lehet leszűrni nagyjából hogy mindenki őrlődik és nyitott lenne a beszélgetésre a másikkal de arra már senki nem hajlandó hogy kezdeményezzen annál akiről szó van, vagy legalább felkeresse.
2019. márc. 9. 03:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Semmit, majd jön jobb.
2019. márc. 9. 04:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Eszembe jutnak netes ismerősök gyakran, volt aki csak haver volt, volt lány aki több is lett, aztán végül csak neten tartottuk a kapcsolatot. A részei voltak az életemnek, sztorik kötődnek hozzájuk, de azért nem rajtuk pörgök állandóan, és ha annyira fontosak lennének, akkor bizonyára rájuk írnék, de nem teszem, és nem gyávaságból/lustaságból.
2019. márc. 9. 07:25
 8/11 anonim ***** válasza:
5#-ös, nem mindenki nyitott egy újrabeszélgetésre. Biztos van olyan aki utánam epekedik, párszor meg is próbálta hogy felkeltse újra az érdeklődésemet, amiről nem tudok mert nekem nem jelent semmit, más után érzek hasonlót, neki meg az én rajongásom közömbös. Ilyen ez...
2019. márc. 9. 08:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

Azt,hogy kár,hogy nem talizott velem. És sajnos tudom az igazságot.

2019. márc. 9. 09:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Milyen igazságot?
2019. márc. 9. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!