Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te feladnál érte egy 4 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te feladnál érte egy 4 éves kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek, ne ítéljetek! Nem csaltam meg soha a párom és nem is tenném, de tele vagyok kérdőjelekkel.

Felnőtt ember vagyok, nem döntést várok tőletek, csupán jó tanácsot. Senkinek nem tudok erről beszelni és segítségre van most szükségem.

4 éve élek párkapcsolatban, ami hol jobb, hol rosszabb, de nem azt kaptam, amit vártam. Nem vagyok boldog. De ott tartok, hogy 30 éves vagyok lassan és a családom szinte már várja az unokát, házasságot.

Eközben egy kollégámmal érzelmileg úgy érzem közel kerültünk egymáshoz. Egyre többet gondolok rá, alig várom, hogy lássam. És azt érzem, ilyen embert kerestem. Jól ismerem őt, annyi a gondom , hogy fiatalabb tőlem 7 évvel. De egy végtelenül figyelmes, intelligens férfi. Nagyon sokat -beszélgetünk magánéletről is, ő elmondta hogy egy normális lányt keres, normális kapcsolatot szeretne, de nem tálalta eddig hozzá azt a nőt, akire szüksége van.

Nem mondtam ki soha, hogyan érzek iránta, de azt hiszem, tisztában van vele. És ahogyan viselkedik velem, maximálisan biztos vagyok abban, hogy kölcsönös, de nem mondja ki a kapcsolatom miatt.

Nem egy fellángolás, mert jó ideje így érzek már és azt érzem, egyre közelebb enged lelkileg.

Nem tudom, mit tegyek. A családom teljesen kiakadna. Nem beszélve arról, mindent kezdjek elölről. Ott az otthonunk, mindent megbonyolítanék a párom számára is.

Ésszerű ez? Vagy felejtsem el és éljem tovább az eddigi életem?

Ti mit tennétek?

2019. ápr. 14. 10:36
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Szerintem fontos hogy te mit érzel, és hogy a párkapcsolatodban boldog vagy-e... Ha te úgy érzed mással boldogabb lennél akkor merj fejest ugrani valami újba, ne a családod véleményét vedd figyelembe hanem az érzéseid!
2019. ápr. 14. 10:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. ápr. 14. 10:45
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

Persze, hogy ésszerű! Magyarán az a kérdésed, hogy maradj e az eddigi kényelembe, ami annyira vegülis nem jó, de túl sok energia egy másikkal elölről kezdeni, ami lehet, hogy jobb lesz, mint a mostani, de az is lehet, hogy rosszabb, ezt senki nem fogja tudni megmondani neked.

A másik pasassal egyszerűen fogalmazva ne alapozz, nem hiszem, hogy ismered öt egyáltalán! Ketyeg az órád, gyereket várnak tőled, de te mit akarsz? ?

Egy 20-22 éves pasitol ne várjad, hogy mindjárt családot fog akarni.

Két választásod van különböző következményekkel :

-maradsz a mostanival és csaladotok lesz, te meg vagy elfelejted az egészet, vagy 5-10 éven belül mindenképpen vége lesz köztetek mindennek, csak akkor mar gyerekkel a hátad mögött kell döntened.

-szakitasz, és ezzel a kollégával próbálsz osszejonni. Lehet, hogy vele maradsz, akkor még 34 -35 éves korodig ne ábrándozz gyerekről és házasságrol, mert nem mindenki Smuck Andor, mindenképpen idő kell.

Ha mégsem ő az igazi, akkor eltelhet még jopar év mire egyáltalán találsz egy normális társat, akivel ilyenekről szoba jöhetnek.

2019. ápr. 14. 10:50
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem úgy jött le ebből a pár sorból hogy te odavagy az új fiúért és beleugranál, de ott van a tény, hogy ő még nagyon fiatal. Nem hiszem hogy 1 éven belül szeretne feleséget és gyereket. Te meg már egy olyan kapcsolatban vagy amiben jöhetne a baba majdnem 30 évesen. Nehéz eset, mert lehet 2 szék közül a padlót fogod, de az is benne van hogy a fiatal sráccal kialakulhat komolyabb is és a számok nem jelentenek semmit.

Gondold végig mit kaphatsz az újtól és mi tart a réginél. Ha az új csalogatóbb, akkor próbáld meg, de ne érjen csalódás ha esetleg csak kalandozna veled a srác.

2019. ápr. 14. 10:52
 5/15 anonim ***** válasza:

Itt tényleg az a kérdés, hogy te mennyire érzed jól magad a mostani kapcsolatban. Az elmondásod alapján nem igazán, nem olyan amilyennek elképzelted.

Ez problémákhoz vezethet a későbbi gyerekvállalásnál, ezért ne is aggódj a család elvárásai miatt, inkább kilépnék a helyedben a mostaniból, és magammal foglalkoznék miközben munkatársakkal úgy alakítják ahogy szeretnétek.

2019. ápr. 14. 10:53
 6/15 A kérdező kommentje:
A kalandozás fel sem merült bennem. Ismerem jó pár éve, egyáltalán nem az a kategória.
2019. ápr. 14. 10:54
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy boldog a jelenlegi kapcsolatban. Ez szerintem nem is lesz jobb, hiszen érzelmileg máshol vagy. Ha jelent valamit még a párod, akkor mellőzöd a kollégát, és dolgozol azon, hogy boldogok legyetek. Ha végképp nem találtok közös nevezőt, akkor négy év ide vagy oda, szét kell válni, de nem azért, hogy a fiatal karjába ugorhass, és ne ő legyen az indok, mert akkor később bánni fogod, hogy nem tettél meg minden tőled telhetőt.
2019. ápr. 14. 11:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Beszélj erről a sráccal nyíltan. Mondd el neki mit érzel és mik a terveid a jövőre nézve. Így, ha őszinték vagytok egymáshoz, akkor könnyebben tudtok dönteni mindketten. Család és idegen emberek véleményével soha ne foglalkozzál!
2019. ápr. 14. 11:07
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Azt hiszem az idő mindent megold, addig pedig türelmesnek kell lennem. Idővel bízom benne, hogy letisztul bennem minden.

2019. ápr. 14. 11:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, mit tegyek. A családom teljesen kiakadna. "

Ne a családod véleménye alapján válassz pasit!

Nem a középkorban élünk már!

2019. ápr. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!