Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Lényegretörő leszek!
Van egy srác, iszonyatosan tetszik, szinte csak rá gondolok!
A sulimba jár, évfolyamtársak vagyunk.
Kb első pillantásra megtetszett a haja, szeme, mosolya...
Nem olyan rég szakítottak velem, azóta csak várok egy csodára és helyes fiúkat nézek!:D
Amióta szingli vagyok a fiú ismerőseim elkezdtek érdeklődni irántam! Én nem szeretnék tőlük semmit, igazából csak barátok, ennyi!
Van egy idősebb férfi is, ő kicsit nehezebb eset, gyakorlatilag megkér, hogy legyek vele, csókolgat, ölel, fogja a melleimre stb stb, mindezt titokban- néha üres osztálytermekben!
Valahogy nem tudom, hogy hogyan tegyek pontot az i-re.
Az előző férfinál nem tudok nemet mondani, mert gyakorlatilag nem látok motivációt! —itt is csak sodródók—
Mi lesz, ha az a fiú aki tetszik visszautasít?!
A fiúknak hogyan mondjak nemet?
(Igazán még nem volt egy komoly kapcsolatom sem, az előzőnél inkább ő kezdeményezett és én csak sodródtam).
Egy kicsit visszahúzó vagyok, na jó igazából nagyon!!!
!!!A fiúk között van egy aki tud néhány múltbeli titkot rólam és azt mondta, hogy ha nem jövök vele össze(vagy nem fekszem le vele) elmondja mindenkinek, hogy az előző sulimban kivel jártam és, hogy miért hagytam ott a sulit!!!
Kérlek!! Segítsetek, már nem bírom tovább! Teljesen zavart vagyok és nem tudom, hogy mi kéne tennem!
A titkomat megőrizve szeretnék ebből kimászni!
"Nem olyan rég szakítottak velem, azóta csak várok egy csodára és helyes fiúkat nézek!:D"
"Mi lesz, ha az a fiú aki tetszik visszautasít?!" -ezesetben semmi, mert akkor ott a többi helyes fiú akit nézegethetsz.
Mellesleg ezt tényleg nem a felnőtt, hanem a tini kategóriába kellett volna tenned.
"Van egy idősebb férfi is, ő kicsit nehezebb eset, gyakorlatilag megkér, hogy legyek vele, csókolgat, ölel, fogja a melleimre stb stb, mindezt titokban- néha üres osztálytermekben!"
Már nem azért, de ha tetszik ez az idősebb srác akkor oké, viszont ha nem akkor nem értem... Azért a mellmegfogás, csókolgatás nem egy bagatel dolog. Meg írtad, hogy :"néha üres osztálytermekben"... Gyanítom akkor nem egyszeri esetről van szó. A "nemet" mondás egy hasznos erény. Szerintem alkalmazd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!