Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg szánalmas, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szánalmas, hogy emiatt bőgök?

Figyelt kérdés

Párommal kiköltöztünk külföldre tanulni és dolgozni, de mióta új munkahelye van sokkal kevesebbet látjuk egymást hétközben. Heti 16 órát dolgozunk, barátom van hogy 24-et. Emellett egyetemre is járunk, de ugyanazt tanuljuk, úgyhogy szerencsére sokat látjuk egymást a suliban. Ez eddig oké, de az új felállás szerint én dolgozom 18 óráig csütörtökön és pénteken, a barátom meg 23 óráig. Mire hazaér majdnem éjfél, úgyhogy elég sokat vagyok otthon egyedül ezeken a napokon. Emellett még azért is a péntek a legrosszabb, mert én reggel 9-kor indulok munkába, amikor a barátom még alszik, és konkrétan éjfélig nem látom, amíg haza nem ér. A csütörtök annyiból jobb, hogy akkor én is csak délután 2-kor kezdek, és 6-ig maradok, ahogy említettem. Viszont 5.5 órát ígyis egyedül vagyok otthon estig, na meg kedden is dolgozom délután 4 órát, amikor a barátom nem.

Nekem ez így elég rossz, mert 5-ből 2 este nem látom őt, csak nagyon későn. Emiatt szoktam sírni, de csak amikor nincs itt a párom, mert szerintem elég szánalmasnak nézne, ugyanis hétvégén végig együtt vagyunk. Jó, nem azt mondom, hogy órákig ezen bömbölök, de néha rámjön. Az szerintem lejött nektek, hogy együtt is élünk, és mivel külföldön vagyunk, még nincs még túl sok barátom/barátnőm, és rossz egyedül lenni. Megszoktam, hogy eddig mindig itt volt a barátom, és bármikor együtt tudtunk lenni. Magyarországon meg ott volt a családom, pl húgommal nagyon jól elvoltam, szóval most elég nehezen viselem a magányt. Már kitaláltam magamnak programokat, hogy ne unatkozzak, csak felmerült bennem az alábbi kérdés:

Fiúk, ti mit gondolnátok a barátnőtökről a fent leírtak alapján?

(21/N)

2019. ápr. 3. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Az sokkal szánalmasabb, hogy otthon bőgsz ahelyett, hogy ezt megtbeszélnéd a pároddal. Nem is értem hogy nevezheted a párodnak, ha ilyen tök alap problémákat se tudsz vele megbeszélni és együtt megoldást találni rá bőgés helyett.
2019. ápr. 3. 23:07
 2/10 Rockarc ***** válasza:
100%

Csinalj programot magadnak, akkor nem a hiany lesz a meghatarozo szamodra.

[link]

Itt egy csomo esemenyrol tudsz valogatni.

43F

2019. ápr. 3. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Parom heti 60 orat dolgozik, az egyetlen teljes szabad nap amikor együtt lehetunk az a vasarnap, addig mindennap reggel 8-tol este 7 korulig egyedül vagyok (szinten külföld, munkavallalasi sajnos meg kereti magat). Fel kell noni, bogicse helyett. Lesz, amikor mindketten heti 40-45 oraban dolgoztok. Akkor mi lesz? Ebedidoben harakirit vegzel magadon?
2019. ápr. 3. 23:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Jó azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ez eddig 2x történt meg kb 5-10 percre. Nem gondoltam, hogy olyan nagy ügy, és nem szeretném ilyenekkel fárasztani. Ha elfajulna, akkor mondanám.

Köszi a válaszokat!

2019. ápr. 3. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus jó dolgában nem tudja mit csináljon az ember... Bocs de ez az igazság...

Jó suliba jártok ami később hasznotokra lesz, mellette még dolgozhattok is. Gondolom csak megér pár magányos estét nem?! Ennyi áldozatot tudsz hozni a saját jövődért?

(én 3 éve teljesen egyedül, külföldön)

2019. ápr. 4. 00:30
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Uristen. Sokan nem látják 2 hetig sem, es kozbem a pasi otthon se alszik. Hat sajnallak tényleg. Bőgjél.
2019. ápr. 4. 07:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd felnősz. Mikor össze kerültem a párommal, 250-300 órát dolgoztam havonta és a nap bármelyik pillanatában kezdtem a melót. 0-tól, 24-ig. Végezni meg ahogy és ahol sikerült az országon belül. A párom is 250 körül dolgozott havonta és még is megoldottuk a programokat, együttléteket.
2019. ápr. 4. 08:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azért látom #6-os rosszindulatból te sem szenvedsz hiányt.:D
2019. ápr. 4. 19:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy más meg egésznap a párjával van, úgyhogy ennek a hasonlítgatásnak sok értelme volt.
2019. ápr. 4. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak nyers vagyok, mit édelegjek. Neked nem azt kene nezni, akik egesz nao egyutt vannak, mert akkor bőgsz
2019. ápr. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!