Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire szánalmas ez 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szánalmas ez 2 felnőtt embertől? Tényleg komolytalannak tűnünk?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Nem hinném, hogy szerelem, hiába már a sok év együtt. Egyrészt soha nem mondja, hogy szeret, nem jön oda hozzám, hogy megöleljen vagy valami.

Ahogy összejöttünk, rögtön kiírta a facebookra, hogy kapcsolatban van velem. Tettünk fel képeket, majd összevesztünk, kitöröltük a képeket és kiírtuk, hogy egyedülállók vagyunk. Majd kibékültünk s újra kezdődött az egész. Ez megtörtént 3 év alatt vagy 5 alkalommal. Most összejárogatunk megint, megint tettünk fel képeket, de nem tudom, hogy írjam-e ki, hogy kapcsolatban vagyunk, vagy semmi értelme,mert egyszer úgyis szétmegyünk megint?!

Illetve szerintetek szerethet, vagy csak kellek neki, mert régebb óta nem volt senkivel, csak alkalmilag illetve párhónapig.

2018. ápr. 15. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Ez idáig a mai legszánalmasabb kérdés.De bőven lehet még lejjebb adni a színvonalat.Hajrá!!!4!!44!négy
2018. ápr. 15. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Ovis szint. Szerintem hagyjátok egymást békén. Nem kell ott vakarni, ahol nem viszket.
2018. ápr. 15. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

viccesen szánalmas

nem kifelé kell reprezentálni, hogy együtt vagytok vagy sem, tehát a facebookos akciók ennél fogva okafogyottak szerintem.

valamiféle társadalmi elvárásnak akartok megfelelni, hogy azt a kényszert érzitek, hogy a külvilág számára mutassatok egy kirakatéletet.

magatokkal törődjetek, és ne csak presztízsértéket lássatok a kapcsolatban, hanem legyenek érzelmek is.

ha nincsenek, ennek a csikicsukinak az égvilágon semmi értelme.

inkább azt írd ki face-re, hogy I am free, Ich bin frei, Je suis libre.

és aztán tartsd is magad ahhoz, h. szabad légy most egy ideig, tedd helyre magad, majd keress mást.

2018. ápr. 15. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Üdvözöljük a Kedves Olvasókat a Dedópehely csoportban...:O
2018. ápr. 15. 13:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Más is facebookon éli az életét, csak én hallottam már olyat is, hogy nevetségesek vagyunk ezért. A másik pedig az, hogy azzal támadtak minket, hogy látszik, hogy nem vagyunk szerelmesek, mert az utóbbi időben már olyan képeink vannak fenn, hogy ha a bárban vagyunk inni valamit egyik széken én ülök, velem szemben ül ő, vagy mellettem ül, csak én az asztal egyik oldalán, ő meg a másikon. Semmi érintkezés, ami a szerelmesek között van. Ez igaz lenne?
2018. ápr. 15. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Jesszus, egyeseknek tényleg nincs életük, csak a közösségi oldal??
2018. ápr. 15. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
És ha más ilyen idióta, hogy mások elé teregeti a szennyest, akkor te is? Hát, érdekesen működtök. És extra szánalmas. De a normális emberek, akik még valami csoda folytán nem töröltek fb-ról, a követést minimum levették rólatok, a többi ilyen selejt agyú előtt meg nem cikibb. Szóval, hajrá!
2018. ápr. 15. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Neked most az a bajod,hogy a facebookon nem vagytok kapcsolatban vagy az életben? Tényleg nem értem.
2018. ápr. 15. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Kúrogattok egymással aztán kész... Egy kapcsolat nem itt kezdődik. Igen nevetségesek vagytok.
2018. ápr. 15. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy ennyire nincs életetek. Nem nevetséges, inkább szánalmas.
2018. ápr. 21. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!