Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csokit zabálok és bőgök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csokit zabálok és bőgök, valaki vigasztaljon meg! Nem mondom meg, nő vagyok-e vagy férfi. Hogy bánhat így velem?

Figyelt kérdés
Megtörtént velem is, életemben először, hogy beleszerettem olyanba, aki foglalt. És ez most már elhúzódó probléma sajnos, nem tegnap zúgtam bele. És elegem van, olyan bánatos vagyok meg magányos, most is tömöm magamba a gigantikus csokit, és bőgök... Ilyenkor csak csokit akarok enni, és ha arra gondolok, a sok csoki egészségtelen és míg hízlal is, akkor attól elszomorodok és bőgnöm kell, ezért még több csokit eszek... Csokiba folyton a bánatom. Most is egy giganikus táblát próbálok letuszkolni... Most épp azért lettem szomorú, mert egy elegáns rendezvényen voltunk, ahol lehetett a végén táncolni, amit szeretek, és kértem, hogy kérjen fel, hogy jöjjön, táncoljon velem, és azt mondta nem, bárhogy kértem. Aztán amikor a barátnője kérte, először annak is mondta, nem táncol, de aztán beadta a derekát. És most ezen bőgök, hogy velem nem jött, bezzeg vele igen. Pedig tudom, hülyeség, hisz persze hogy a barátnője kérésének könnyebben tesz eleget. De akkor is, hogy tehette... Hogy engem csak úgy visszalök, de ha a barátnője kérleli, akkor megenyhül... Elegem van belőle. Ráadásul a családom nem volt itt a szülinapomon, és msot azzal tették jóvá, hogy hoztak nekem csokit, 4 csomag Lindt bonbont, az rengeteg finom csoki, és ha ránézek, bőgnöm kell, hisz már így is túl sok csokit ettem, de tudom, hogy ezt is mind meg fogom enni... Olyan izé a szerelmem. Hogy tehette? Hogy nem veszi észre, hogy mit érzek iránta?
2018. júl. 26. 02:36
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ráadásul nincs pénzem csokira, tudjátok ez a giga tábla Milka is mennyibe kerül? És nem egyet vettem. Ez is az ő hibája, és ettől, hogy nincs rá pénzem, mégis veszek, elszomorodok... Tehát még több csokit eszek... :'( Ami elszomorít, és csak bőgök.
2018. júl. 26. 02:39
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy bánhat így velem, hát nem tudja, mit érzek? Bárcsak itt lenne, és megölelne, rögtön nem bőgnék és kiköpném a csokit. :'( Nincs is rosszabb, mint amikor az egyetlen ember, akitől jobban éreznéd magad, maga az ok, amiért rosszul érzed magad.
2018. júl. 26. 02:41
 3/26 anonim ***** válasza:
97%
Aggyá nekem is csokit!
2018. júl. 26. 02:47
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
Szegény kislány, bár megvigasztalhatnálak... De sajnos nem én vagyok álmaid foglalt hercege... Ha meg én lennék, akkor azért nem tehetném... :(((
2018. júl. 26. 03:23
 5/26 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy nő vagy. Mert nem hiszem, hogy meleg férfi lennél, aki pasival akart táncolni. Nem kellett volna írnod, hogy "barátnője kérte, először annak is mondta, nem táncol".

Kétlem hogy két nő együtt táncolna.

2018. júl. 26. 04:14
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
A sok csokitól csak kövérebb leszel
2018. júl. 26. 05:11
 7/26 anonim ***** válasza:
98%

"Most is egy giganikus táblát próbálok letuszkolni..."

Könnyebb lesz, ha előtte megrágod.

2018. júl. 26. 05:37
 8/26 A kérdező kommentje:
A hetes legalább megnevettetett. :(
2018. júl. 26. 06:01
 9/26 A kérdező kommentje:
De most sírnom kell attöl, hogy nevethetnék is ez helyett, mégsem teszem...
2018. júl. 26. 06:02
 10/26 Bence_ ***** válasza:
46%

Ha nő vagy akkor a logika kívül valami más az erősséged!

Miért mutogatsz kifelé?

"Ő hibája! "

Mivel csak te tudod, hogy miért csinálod ezt (mert így jó neked) ezért te tudsz rajta változtatni.

2018. júl. 26. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!