Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csokit zabálok és bőgök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csokit zabálok és bőgök, valaki vigasztaljon meg! Nem mondom meg, nő vagyok-e vagy férfi. Hogy bánhat így velem?

Figyelt kérdés
Megtörtént velem is, életemben először, hogy beleszerettem olyanba, aki foglalt. És ez most már elhúzódó probléma sajnos, nem tegnap zúgtam bele. És elegem van, olyan bánatos vagyok meg magányos, most is tömöm magamba a gigantikus csokit, és bőgök... Ilyenkor csak csokit akarok enni, és ha arra gondolok, a sok csoki egészségtelen és míg hízlal is, akkor attól elszomorodok és bőgnöm kell, ezért még több csokit eszek... Csokiba folyton a bánatom. Most is egy giganikus táblát próbálok letuszkolni... Most épp azért lettem szomorú, mert egy elegáns rendezvényen voltunk, ahol lehetett a végén táncolni, amit szeretek, és kértem, hogy kérjen fel, hogy jöjjön, táncoljon velem, és azt mondta nem, bárhogy kértem. Aztán amikor a barátnője kérte, először annak is mondta, nem táncol, de aztán beadta a derekát. És most ezen bőgök, hogy velem nem jött, bezzeg vele igen. Pedig tudom, hülyeség, hisz persze hogy a barátnője kérésének könnyebben tesz eleget. De akkor is, hogy tehette... Hogy engem csak úgy visszalök, de ha a barátnője kérleli, akkor megenyhül... Elegem van belőle. Ráadásul a családom nem volt itt a szülinapomon, és msot azzal tették jóvá, hogy hoztak nekem csokit, 4 csomag Lindt bonbont, az rengeteg finom csoki, és ha ránézek, bőgnöm kell, hisz már így is túl sok csokit ettem, de tudom, hogy ezt is mind meg fogom enni... Olyan izé a szerelmem. Hogy tehette? Hogy nem veszi észre, hogy mit érzek iránta?
2018. júl. 26. 02:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Oke, akkor zuhanyozz le, oltozz fel csinosan es rá se nézz arra a pasira. Foglalt. Kész. Jön másik. Lógj a barataiddal, de ne a pasin jarjon az agyad allandoan
2018. júl. 26. 09:19
 22/26 anonim ***** válasza:
37%
Hehe nem írod le hogy nő vagy de sírsz azt akarod hogy felkérjen elég érdekes krapek lehetnél ne szomorkodj egyáltalán miért alázod magad egy foglalt fiúval?engedd el sok kukac van még a vízben nekem olyan 25 évesen 0 nőm volt egy se akadt a kukacomra
2018. júl. 26. 09:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Sírsz egy foglalt férfi után, miközben tömöd magadba a csokit. Gratulálok! Inkább valami hasznosabbat csinálnál, olyan jó fasírt formában leszel,hogy nem fogsz felférfni a buszra.
2018. júl. 26. 10:22
 24/26 anonim ***** válasza:
52%

Nem baj ha csokit eszel, de mindenképp tornázd is le:D

Én is szeretem az édességeket s nehezen tudok ellenállni, ha van itthol valami finomság, de sportolok is és nem szoktam hízni.

2018. júl. 26. 10:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Trololo. Uncsi vagy!
2018. júl. 26. 11:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Küldj képet!
2018. júl. 26. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!