Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire szánalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire szánalmas ha 20 éves fejjel plátóian oda vagyok valakiért akivel valószínűleg már soha többé nem fogok találkozni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, ő 20 éves fiú... Nem sok emberrel találkoztam életem során, aki ennyire felkeltette volna az érdeklődésemet. Pont ezért félek tőle.
2016. dec. 14. 03:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Időpocsékolás, mert ha nagyon belelovalod magad és pont jönni fog egy valós ember aki iránt valódi érzelmeket táplálhatnál, kétségbe leszel esve hogy te egy fantomot szeretsz és akkor most mit csinálj.

Minek akarsz te érzelmeket táplálni egy vadidegen senki iránt? Ő viszonozza?

NEM!! Akkor mi értelme?

2016. dec. 14. 06:48
 2/2 anonim ***** válasza:

semmi értelme.

én az egyik exemmel voltam így. mikor szakítottunk képtelen voltam feldolgozni, és már azon agyaltam hogyan fogom kinyírni magam....(komolyan)

nagy marhaság. oké, most rossz, de adj időt magadnak, dolgozd fel, mindig van más ;)

főleg Te ugye lány vagy, sztem minden ujjadra 5 normális pasit is tudnál találni.

Nekünk férfiaknak nehezebb komoly kapcsolatot kialakítani, mert sok a bizalmatlan nő, nagyok az elvárások, stb stb.

25/F

2016. dec. 14. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!