Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik meg olyan no, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik meg olyan no, akit nem erdkel a ház és az autó? Aki bújós, szereti a romantikát és egy életre keres társat.

Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%

És hol akarsz lakni? Albérletben, vagy közösen vett lakásban?

Szép és jó a romantika, de mit érsz vele, ha nincs hol laknod és nincs mit enned!

2019. ápr. 3. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
A kettő nem zárja ki egymást, vagy ezt nem tanították a Roxfortban?
2019. ápr. 3. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Persze, léteznek romantikus hajléktalan életre vágyó nők. Aluljárókban keresd őket pl.
2019. ápr. 3. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Ház és autó nem érdekel, csak jachtod és kastélyod legyen. 😊
2019. ápr. 3. 20:41
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Én mikor csöves voltam építettem sátrat (bár télen tuti húzós lenne). Nemhogy autóm, de biciklim sem volt.

Romantikus voltam, de nem jöttek a lányok :)

2019. ápr. 3. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Léteznek, de főleg az Egyenlítőnél, errefelé télen megfagynak az emberek ház nélkül.
2019. ápr. 3. 20:55
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Romantikus alkat vagyok, mindig csak komoly kapcsolat játszott nálam, sose jöttem össze olyannal, akiről nem gondoltam, hogy le tudnék vele élni egy életet. De élni kell valamiből, lakni kell valahol. Miért kell végletekben gondolkozni? Attól függetlenül, hogy életem szerelmével vagyok együtt van házunk és van kocsink. Mert ezek is fontos dolgok, az élet velejárói. Olyan dolgok, amiket előbb-utóbb illik megszerezni, főleg ha valaki családot akar alapítani. A híd alatt is lehet romantikázni, meg az én fizetésemből is lehet ketten tengődni, csak ez nem élet. Hiába nagy szerelem ha nem lehet vele tervezni.
2019. ápr. 3. 20:55
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
gyere bujjunk össze a híd alatt
2019. ápr. 3. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Én is romantikus vagyok, de mégsem vonz az aluljáróban való csövezés.
2019. ápr. 3. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
PErsze, hogy nem érdekel, a gyerekemet is egy aluljáróban meg dobozban akarom felnevelni
2019. ápr. 3. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!