Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti nem igénylitek a bújós ölelkezős perceket?
Figyelt kérdés
Van olyan férfi egyáltalán aki szereti ha szeretgetik és ő is viszonozza?2019. jan. 1. 19:04
2/19 anonim válasza:
Van. Én abszolút igénylem a testiség e formáját, nem csak viszonzom, hanem kezdeményezem is. De nyilván ez egyénfüggő.
3/19 A legrosszindulatúbb válasza:
Nem igénylem, utálok nyálaskodni.
5/19 anonim válasza:
Ha lenne szerelmem, akkor vele biztos vágynék ilyenre.
Mostani kapcsolatom eléggé ellaposodott szexuális téren. Nagyon szeretjük egymást, de ez már inkább csak barátság. Vele már nem vágyom ölelkezésekre annyira.
6/19 Ollókezű Edward válasza:
Utolsó, miért nem szabad?
7/19 anonim válasza:
Igényelném én, csak nincsen kivel... :)
8/19 anonim válasza:
#6. Mert hetente fél órányi ilyennel nyűg leszel, meg nyálas, meg tapadsz. Nem én mondtam :D
32/f
9/19 anonim válasza:
Pedig szép ez, csak nem nagyon szeretik a "lányok". Legalábbis akiket ismertem, ők nem szerették.
Bár lehet csak túl ronda voltam. Bár nem lehet, hanem biztos. Jó lenne már elaludni... örökre.
10/19 anonim válasza:
A párom szereti az ilyeneket, én nőként viszont utálom, úgyhogy beletörődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!