Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti mennyire igénylitek a folyamatos beszélgetést vezetés közben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, a férfi vezet egy hosszabb úton és ugye köztudott, hogy mi nem tudjuk úgy megosztani a figyelmünket, mint ti, miközben beszéltek hozzánk.
Gond lenne, ha inkább csak a rádió szólna? 😃
2018. nov. 14. 21:45
1/24 anonim válasza:
Nem kell folyamatosan dumálni, de azért hosszabb úton szó nélkül vezetni furcsa lenne. Kicsit azért jó beszélgetni. Ha nem megy, még nem tudsz olyan jól vezetni :-D
2/24 anonim válasza:
Én annyira csak egyfelé tudok figyelni, hogy utazni és rádiót hallgatni sem tudok egyszerre.:))
Egy hölgy.
3/24 anonim válasza:
Én semennyire. Nő létemre én sem tudok egyszerre két dologra figyelni.
4/24 A kérdező kommentje:
Rutinos vezető vagyok, ezt benézted egyes. 😊
2018. nov. 14. 21:51
5/24 anonim válasza:
Személyfüggő, de én személy szerint nem is élvezem nagyon az ilyen hosszabb utaknál a bájcsevegést. Ritkán szabadulok a városból, szóval ilyenkor jó nézelődni valami háttérzene mellett.
6/24 anonim válasza:
A vezetés pár év után rutinszerű tud lenni. Ha csak nem kell nagyon figyelnem valamire pluszban, semmi gondot nem okoz vezetés közben beszélgetni. Ugyanaz, mintha biciklizés vagy sétálgatás közben dumálnánk.
7/24 anonim válasza:
A nőknek az is jó ha csak csacsoghatnak. Én pl nem sértődöm meg ha nem emlékszik pontosan miről szólt a diskurzus. De jó a csend is persze. Az sem érdekel ha sok vagyok neki és szól. Csak annyit:maradj egy kicsit csendbe. Értek belőle.
8/24 anonim válasza:
1 vagyok, jól van, nem kell privátban is bizonykodni. De azért továbbra is úgy gondolom hogy egy rutinos vezető nehogy már ne tudjon kicsit beszélgetni a volán mögött. Még nem tapasztaltam ilyet.
9/24 A kérdező kommentje:
Kicsit ok, de nem egyfolytában.
2018. nov. 14. 21:59
10/24 anonim válasza:
Úgy is írtam, hogy kicsit, nem kell folyamatosan dumálni. De úgy tűnik neked még a kicsi se megy :-D
Nem baj. Na csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!