Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti mennyire igénylitek a folyamatos beszélgetést vezetés közben?
Úgy értem, a férfi vezet egy hosszabb úton és ugye köztudott, hogy mi nem tudjuk úgy megosztani a figyelmünket, mint ti, miközben beszéltek hozzánk.
Gond lenne, ha inkább csak a rádió szólna? 😃
A párom meg én nagyon szeretünk autózni és ilyenkor nem beszélgetünk illetve nagyon keveset. Csak utazunk és nezelodunk mikor ki vezet. Én imádok csendben utazni és nézelődni. És ő is
25N
Inkább úgy fogalmazok, hogy eszem ágában nem lenne beülni kocsiba olyan mellé, akinek ilyesmi problémát okoz.
Halál komolyan gondolom.
Már a legelső gyakorlati vezetésórámon dumáltunk végig az oktatómmal, mondta is, hogy szokjam meg, mert nem szabad, hogy ilyenek miatt gond legyen.
Inkább vezetnék én, ha a pasi nem képes rá biztonságosan. Vagy megyünk vonattal, vagy nem érdekel, de bizonytalan sofőr mellé soha nem ülök be.
#17 vagyok
Hozzáteszem: mi is sokszor csak nézünk ki a fejünkből kocsiban, nem kell nyilván nonstop pletyizni, de aki ezzel az indokkal utasítja el a beszélgetést, annak a kocsijából már szállnék is ki. :D
Akkor HOGY csinálod, hogy ennyire rutintalan vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!