Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drogozik, iszik, depresszios, es nincsenek celjai. En meg is
beleszerettem. Mit lehet ilyenkor csinalni?
Imádom, hogy a drogosokba és alkeszekbe mindig beleszeretnek a nők. Nekem sajnos csak diplomám és két felsőfokú nyelvvizsgám van, mégis csak elutasítást kapok. Biztos sokkal izgibb lennék, ha betörnék egy-két fejet, szétcsesznék egy-két élete, lőném magam, lehúznám a barátaimat és a családtagjaimat és verném azt, akit szeret. Ti nők aztán tudtok válogatni :)
2019. ápr. 5. 21:13
22/30 A kérdező kommentje:
Nem artott senkinek,es nem is bunozo...azt azert szogezzuk le..
Sot,nem is olyan nepszeru a nok koreben.Csak en vagyok egy idiota.
23/30 A kérdező kommentje:
Amikor megkedveltem,nem is tudtam,sot nem is sejtettem rola ezeket.. Aki nem ismeri,meg sem mondta volna rola.. ugyhogy nem azert kerult hozzam kozel,mert huu de rosszfiu,es az huu de szexi.. csak amikor ezekkel szembesultem,mar keso volt..
Rohadtul szánalmasok ezek az önfényező, "én milyen fantasztikus ember vagyok, mégse kellek senkinek, bezzeg a mocskos drogosok" hozzászólások. A csávó nem macsó rosszfiú, hanem BETEG. Valószínűleg ő is pontosan tudja magáról.
2019. ápr. 14. 20:39
25/30 A kérdező kommentje:
koszonom utolso.vegre valaki...
Értem, hogy beteg, csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy a drogfüggőknek, alkoholbetegeknek mindig van barátnőjük, az átlagos, nem önpusztító mérnököknek meg nincs. Mi vonzza ezekben a csajokat? Mit látnak meg benne, ami nincs meg egy átlagos diplomás fiúban?
2019. ápr. 14. 23:33
Mennyi drogfüggő és/vagy alkoholista ember van a közvetlen környezetedben, hogy ilyen határozott kép él a fejedben arról, hogy sorra fogyasszák a jobbnál jobb nőciket? Nem, nem "a" normális, diplomás férfiaknak nincs barátnőjük, hanem NEKED, személy szerint. Talán pont azért, mert a végzettséged az egyetlen erényed, amit képes vagy felmutatni. Kár, hogy a párkereséshez viszonylag kevés köze van. El ne hidd már, hogy egy embert, egy személyiséget le lehet írni annyival, hogy "diplomás" vagy "drogos".
2019. ápr. 15. 08:23
Egyrészt nem ez az egyetlen erényem, csak ez áll a legélesebb kontrasztban azzal, aki drogozással töltötte a fiatal éveit. Másrészt kíváncsi vagyok az ő erényeikre. A benyomásaimat meg többek között az itteni kérdésekből is szerzem. Ezer ilyen kérdést volt már.
2019. ápr. 15. 10:33
Te olvastad normàlisan a vàlaszokat?
A kérdésben szereplő sràc nem népszerű a csajoknàl. A Kérdező egy idióta, nyilvàn ő sem egy értékes nő.
Az viszont igaz, hogy szàmoa bunkó, balhés pasinak jobban meg a csajozàs. Egyszerűen azért mert férfiasabbak.
Na hello
2019. ápr. 16. 08:05
30/30 A kérdező kommentje:
Kedves melyent tisztelt utolso :)))! Nagyon orulok hogy te elolvastad a valaszokat,annak meg megjobban,hogy neked teljesen atjott a mondanivalom :)) Annyita jol asszocialsz,es annyira a dolgok moge latsz,hogy az valami egeszen elkepszto.
Na de ha mar ennyire penge vagy,akkor kifejtem neked bovebben,hogy magamra az idiota jelzot azert hasznaltam,mert egy elegge furcsa szituacio aldozata lettem ,mindazok ellenere hogy nem akartam az lenni ;) Ha neked egy ilyen jelzobol az jon le,hogy nem vagyok egy ertekes ember,es minden elkepzelheto jo tulajdonsag hianyzik belolem,az csak is a te ertelmi szintedet tukrozi. na hellooo
Kapcsolódó kérdések: