Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a legjobb barátomba. Mit tehetnék?
Nézd, személyesen sosem voltam ilyen helyzetben, de a bátyám igen. Azt mondom, hogy tudasd vele amit ide leírtál, ezután három lehetőség van:
Vagy ő is így érez mint te és feladja a kapcsolatát érted, kiindulván abból hogy nem ismerlek titeket, nem tudom hogy ez mennyire valószínű, de ha így lesz akkor minden happy.
Vagy ő nem érez így irántad és friendzone-ol véglegesen, amiből ha esetleg szakít a sráccal akkor kikerülhetsz (ha nincs ló, jó a szamár is érzésem van ezzel kapcsolatban)
Vagy pedig kiakad és azt mondja, hogy jegeljük a barátság témát és hagyjuk egymást.
Ha pedig nem mondod el neki, akkor valóban belerokkanhatsz. Mérlegelj, neked melyik volna a inkább vállalható?
Harmadik válaszolónak:
Köszönöm az értelmes hozzászólásod. És ki mondta azt neked, hogy az öngyilkossággal zsarolnám a barátomat ha nem akarna összejönni velem? Egy szóval sem említettem ilyesmit, mert nem vagyok ilyen kisstílű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!