Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Drogozik, iszik, depresszios,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drogozik, iszik, depresszios, es nincsenek celjai. En meg is beleszerettem. Mit lehet ilyenkor csinalni?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk eggyutt,es nem is leszunk.2 honap ismerkedes utan,eltaszitottam magamtol.De meg is szenvedek az erzestol...
2019. márc. 31. 20:27
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
igen,ez is egy teljesen jo megkozelites..
2019. márc. 31. 21:43
 12/30 anonim válasza:
100%

Hát nem tudom. Én is ilyen vagyok! Magam miatt soha nem fogok talpra állni, inkább lassan mérgezem magam a különböző narkókkal.

Volt egy barátnőm aki miatt mindent megtettem volna, de mivel eltűnt a képből már nem érdekel semmi.

Eldrogozgatok azt jólvan, majd lesz valami. Én is úgy néz ki nem szeretnétek már soha, de már le is mondtam róla. Örülök hogy elfelejtettem milyen is az. Nem nekem való, mert soha nem érdemeltem meg.

Az a tanácsom mond meg neki hogy soha ne keressen, és te se keresd őt. Mert nem lesz szép vége. Szerintem max éveink vannak így.... A leírásodból teljesen sorstársamnak érzem :)

2019. márc. 31. 21:47
 13/30 anonim válasza:
100%

Mi azért tudunk szeretni, mert azt mindennél többre tartjuk a világon. Viszont a kilátástalan életünkből önmagunk miatt soha nem fogunk kitörni! Ha nem ment meg valaki minket szerelemmel, akkor feladjuk és lassan eltűnünk a színről..

Nem kell senkinek minket megmenteni, de ezt érzem, és talàn ő is...

2019. márc. 31. 21:58
 14/30 A kérdező kommentje:
Mindenkre kepes lett volna azert,hogy szeressek,vagy hogy fontosnak gondoljak...
2019. márc. 31. 22:32
 15/30 anonim ***** válasza:
66%
Sok drogos alkesz jólelkű fiú verte párszor bele a csaja fejét a falba vagy gyomorba rugdosta, persze egy ideig kedvesek meg jó fejek de miután kijönnek az életbeli különbségek a drogosok mindig be kattannak !!!!
2019. márc. 31. 22:36
 16/30 anonim válasza:
100%

Tudom kedves kérdező! Én is ilyen vagyok. Bementem volna rehabra, elmentem volna dolgozni stb. Minden tőlem telhetőt megtettem volna. De ez sajnos kevés...

Ezt csak az egyetlen szerelmem miatt tettem volna meg. Ha ő nincs már nekem, akkor nincs miért kűzdenem sem. Előtte se volt azért volt ilyen életem akkor is. Még most sincs ezért folytatom... Csak Ő miatta változtatnék az egész világon. Persze lehet nem is sikerülne.

Ilyenek vagyunk mi gyenge függők

2019. márc. 31. 22:39
 17/30 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna, azzal a különbséggel, hogy mi együtt is voltunk. Gondolnák, hogy az a pokol, de nem. Az volt ami utána következett, miután kidobtam..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Ezt a kérdést én írtam ki, és azt nem is tetem hozzá, ha pont nem kapott anyagot kattogott. A programjainkat lemondta az utolsó pillanatban (mert inkább cuccozott). Agresstív volt, de inkább csak szóban és sorolhatnám.

Én sajnos nem becsültem magam mikor együtt coltunk, az elmúlt 4 hónapban tanultam meg, hogy mennyit érek, és, hogy nem az én felelősségem az ő élete.

2019. ápr. 1. 08:59
 18/30 anonim válasza:
67%
Nekem kicsit más volt a történetem. 34 éves vagyok (16 éve drogfüggő) az elején azért kezdtem el füvet szívni, mert nem jöttek össze a párkapcsolatok (pedig sokat próbálkoztam). Érezni akartam a szerelmet, vagy hogy érek valamit, de ez nem soha nem jött össze. Kicsit más voltam, nem voltak barátaim, és mindenki kiközösített. Soha nem voltak céljaim sem! Rájöttem hogyha beszívok legalább nyugodtan el tudok lenni úgy hogy nem hiányzik semmi. Azonban idővel kíváncsi lettem, és jött a többi szer is. Az életem akkor kezdett szétesni mikor bejöttek a designer drogok (itt már intravénás használó lettem). Miután láttam hova vezet ez, és több alkalommal majdnem belehaltam - már tudtam hogy nem ezt akarom. Sok sok év bujkálás jött a világ elől (szüleim eltartanak azért) miközben pl meditációt gyakoroltam hogy egyedül ne őrüljek meg. Egyszer itt válaszoltam egy kérdésre (az ezó témakörben) a meditációval kapcsolatban, és bejött a képbe egy lány. Mikor először eljött hozzám hogy meditációt gyakoroljunk (már szinte mindent tudott rólam) azonnal szerelmes is lettem bele. Velem ilyen azelőtt soha nem történt. Számomra Ő a világon a legszebb lány. De kíváncsi kezdett lenni, és együtt is elkezdtünk cuccozni. Hónapok alatt teljesen belekevertem szegényt, és eljutottunk az intravénás használatig. Ez nem hittem volna el ha nem látom! Fél év alatt a heroinhoz értünk, és széthullott az életünk. Ő bement rehabra, és meg folytattam a bujkálást a világ elől. Az a helyzet viszont hogy még mindig szeretem. Szerintem soha nem tudok rá másképp gondolni. Most is azért nem keresem már, mert tudom hogy nagy esélye lenne hogy együtt visszaesnénk megint. Ezt nem akarom. Soha nem bántottam, nem kiabáltunk, nem is nagyon voltak viták, és én szinte bármit megtettem volna neki. Elmentem volna a rehabra, és az egész életem bármilyen irányba megváltoztattam volna miatta, de ez kevés volt. Nem tudom hogy miért! Talán én voltam kevés, vagy az miatt hogy ezt a "bűnt" elkövettem az a sorsom hogy örökké egyedül maradjak. Ha visszagondolok csak a szép emlékek jutnak eszembe. Hogy milyen jó volt vele vitatkozni a felhőkön, vagy sétálgatni miközben azt éreztem tényleg lehet normális életem mellette. Hogy ő volt az én királynőm akivel jó volt megigazítani a rojtokat a szőnyeg végén. Hogy azt érzetem fontos az életem. Igen. Talán Ő volt aki irányban tudta tartani úgy az egész tudatom. Nekem mindig is kell egy ilyen valaki, aki értelemet ad a jelentéktelen életemnek. Viszont azt érzem már nem lesz több. Nem is tudnék mást szeretni. Nekem Ő volt életem párja, de elbaszcsiztam. Ha megnézem mit tettem, az a helyzet hogy ezt meg is érdemlem! Most is csak boldogságot érzek belül, mert neki sikerült leállnia a cuccról. Az én szerelmem nem önző már, hanem azt akarja ami Neki is a legjobb. Ezért inkább elengedem, mert jobb neki nélkülem. (Ezt azért írtam le hogy lássátok - van ilyen drogos is!)
2019. ápr. 1. 12:14
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Írnál valami pozitívat is róla? Azt nehezen tudom elképzelni, hogy azért szerettél bele, mert drogozik, iszik, stb...
2019. ápr. 1. 12:32
 20/30 A kérdező kommentje:

Pozitivum? Szerettem azt benne,hogy mindig oszinte volt,es vallalta a velemyet.Nem erdekelte soha,hogy ki mit gondol rola,es nem felt vallalni magat.Nagyon zabolatlan termeszete van.. sosem akart megfelelni a tarsadalmi elvarasoknak.

Nagyon jol tudtam vele komunikalni,es egesz egyszeruen kifogyhatatlan volt a kerdesekbol... mindig nagyon erdeklodo volt,ugy az eletemrol,mint arrol hogy hogy erzem magam jelen pillanatban.. Szerettem a nyer modorat,az ironikus stilusat,es a beteg humorat is .. mert en is total ilyen vagyok.. elso latasra fokozott erdeklodest valtott ki belolem,ami nalam nagyon ritka..a kemia is meg volt boven...

stb stb stb stb stb stb

2019. ápr. 5. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!