Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha ennyire utál, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire utál, miért nem hagy már békén? Miért foglalkozik még velem?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban csendben tűrtem, ahogy az exem folyamatosan rágalmaz, hamis dolgokkal feljelent a rendőrségen. Próbáltam csöndben maradni, hátha vége lesz. Egyszer kerestem, akkor is orvosi tanácsra, ugyanis évek óta hormonproblémám van, ami stressz hatására egyre rosszabb lesz ezért próbáltam volna vele beszélni, hogy fejezze be. Tudott a betegségemről, mégis tagadja. Mert X óránként kell ennem, hogy ne hipózzak, és mikor először mentem hozzá, mondtam, hogy együnk valamit, de nem engedett enni, és mikor haza akartam menni, egyedül kimehettem egy idegen városban a buszmegállóba, amiről azt sem tudtam, hogy hol van.

Akárhányszor megdől egy hazugsága, újabbakat talál ki. Viszont most szintet lépett azzal, hogy azt terjeszti, hogy megütöttem az édesapját.

Azt is terjeszti, hogy minden kapcsolatom rendőrségen végződött, holott csak 1 és ott is kiderült, hogy semmit nem csináltam. És ő erről tudott, mert ez még azelőtt volt hogy összejöttünk. Ezt próbálja ellenem fordítani, pedig tudja, hogy nem igaz.

Szerinte rossz barátnő voltam, de ha ez igaz, miért vitt haza, miért könyörgött, hogy ne hagyjam el, miért mondta, hogy senki ilyen jó még nem volt hozzá, és sorolhatnám…

Már azt is tagadja, hogy együtt voltunk, pedig még el is jött hozzánk, ahol képek készültek.

Miután szakítottam vele, rá egy hétre átjött, ennek ellenére úgy adja elő, hogy ő szakított és én zaklattam…

Többször fenyegetőzött öngyilkossággal többször is, én pedig egyszer az idegösszeomlás szélén átmentem és abból ítélnek. meg a szülei. És akkor is csak azért mentem át, mert azt mondták, hogy a pszichiátrián kezelik és látni akartam, mert 2 hete nem tudtam róla semmit és aggódtam. És akkor is ő kezdtett el ott ordibálni velem, meg meghazudtolt, erre jött át az apja. Akkor kiabáltam, és mondtam, hogy egy drogos, mert a kapcsolatunkban a legnagyobb problémát az okozta, meg az alkohol. Ezért a szülei utálnak, mert "bolond vagyok".

Meg lettem vádolva, hogy a születésnapomon átmentem hozzá, holott a barátaimmal voltam és az akkori párommal, és hiába bizonyítja mindenki, nem hiszik el.

Akármikor mentünk moziba, enni, mindig nekem kellett fizetni. Olyan is volt, hogy átjött, átvette a távirányítót, forma egyet nézett, rendelt MAGÁNAK kaját, azt is én fizettem, nem is ehettem, hanem bemehettem a szobámba, kussba maradni. Ha szólni mertem, meg ordított.

Ennek ellenére mellett álltam. Bármi volt rám számíthatott, mindig ott voltam mellette. Főztem rá, takarítottam utána, vásároltam neki dolgokat, körbeugráltam, mindig az volt amit ő akart, ha sírt meghallgattam, támogattam úgy ahogy lehet.

Érdekes módon senkivel nincs konfliktusom, még az exem is bocsánatot kért tőlem, egyedül ezzel az emberrel.. És az is érdekes, hogy mindig az exemet használják ki, őt nem becsülik meg, mindig ő az áldozat.

Az utolsó öngyilkossági fenyegetőzésénél miután 3 órán keresztül nem tudtam bejutni, kihívtam a rendőröket, ők hívták a mentőket és a tűzoltókat, és mivel nekik sem nyitptt ajtó, betörték. Azt mondja, hogy én törtem be az ajtót, plusz akkor megkérdezte a rendőr h ki maradjon a lakásba, mondta, hogy én, és miután "elszökött" az SBO-ról, hazajött a haverjaival, akik kihívták a rendőrséget, hogy jogtalanul vagyok ott, de mikor el akartam menni, elálták az ajtót és elkezdtek videózni.

4 hónap telt el, és annyira elegem van, hogy minden héten kitalál valamit. Már a munkámat veszélyezteti.

Ráadásul azt mondta, hogy csak sajnálatból volt velem, soha nem szeretett, és mindenkinek azt terjeszti, hogy ez nem is volt kapcsolat, meg nem becsültem meg. Bár akárhányszor szakítani akartam, sírt, hogy ne haggyam el.

Nem tudom mit tegyek.

2019. márc. 30. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Válaszoltam, az eggyel feljebb lévő kérdésnél, véletlenül. Olvasd el!
2019. márc. 30. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hű, ebbe nagyon beletaláltál. Kifogtál egy már-már közveszélyes (és idegbeteg) alakot.

Te feljelentetted már? Amit művel az bármelyik bíróságon megállná a helyét zaklatás, rágalmazás meg még pár egyéb tétel alatt és pár évre talán rács mögé kerülhetne.

2019. márc. 30. 17:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem mertem feljelentést tenni, mert azok után, hogy kihívtam a rendőrséget beidéztek tanunak. Ő előttem tett vallomást, ahol megvádolt azzal, hogy zaklatom. Szerencsére megvolt az összes üzenete, viszont a vizsgáló hölgy eléggé ellenem volt (előtte mondta, hogy neki vannak kapcsolatai, valószínűleg ezért is kereskedhetett kábítószerrel). Akkor a hülgy azt mondta, ha mégegyszer keresni próbálom nem tanuként, hanem ganyusítottként hallgat ki. azt is mondta, hogy kapok majd egy végzést, hogy nem lett semmi az ügyből, de még nem kaptam meg.

A másik pedig, hogy nagyon nem szeretnék vele találkozni, szembesítésre járni, úgy, hogy neki vannak kapcsolatai, így biztos rosszként lennék kihozva.

A harmadik pedig, hogy csak az ügyészségen tudnék feljelentést tenni, de annak van illetéke, én pedig diákmunkából sajnos nem tudom ezt nélkülözni, még úgy sem, ha utána visszafizetnék.

2019. márc. 30. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Ha ennyire a kezében tartja az igazságszolgáltatást - bár kétlem - akkor menj magasabb szintre, kerüld ki a helyi gagyi bíróságokat.

Drogokat árult? Most őszintén, hogyan jöhettél össze egy dílerrel? Ez hatalmas hiba volt, ezt már akkor tudnod kellett volna, hiába a "menő vaker" meg a látszat-dolgok a bűnös pénzből.

2019. márc. 30. 17:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Mikor összejöttünk nem tudtam. Pár hét után hallottam vissza, hogy "drogos", majd egy beszélgetés alkalmával az egyik sztori közben elszólta magát, hogy árulta. Nyilván ezzel nem foglalkozom, hiszen azon kívül, hogy mesélte semmi bizonyítékom nincs rá, ráadásul ennek elvileg 1,5 éve vége.
2019. márc. 30. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még olvasni is rossz volt....
2019. márc. 30. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak írásos bizonyítékaid.. ha igen, szedd össze és menj el egy ügyvédhez, hogy mit tudtok tenni annak érdekében, hogy jogilag eltiltsák őt.

Addig meg tiltsd le mindenhonnan és bármit terjeszt rólad, NE HIDD EL, NE REAGÁLJ. Lemész az ő szintjére.

Szánalmas ez a gyerek, a "haverjai" is... Nem tudom mi mást tudnék tippnek adni.

Munkahelyeden is zaklatott már? Kéne beszélned a főnököddel, hogy sajnos van egy ilyen eset, és ha ott jár, akkor küldjék el, akár biztonságiakkal is.

2019. márc. 30. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég erősen nárcisztikus személyiségzavaros. Az én exem két éven át zaklatott nagyon hasonló módon, én úgy tudtam tőle végül megszabadulni, hogy hiába nyomta a csengőt ötvenszer egymás után, nem engedtem be, ha hívott, akkor nem vettem fel, egész egyszerűen nem vettem róla tudomást. Volt, hogy 68 nem fogadott hívom volt egyetlen éjszaka alatt. Ha nem foglalkozol vele, meg fogja unni. Nem szabad válaszolni neki, mert pontosan az élteti, ha látja, hogy hatással van rád. Ne érdekeljen most az, hogy bizonygatod az igazad, egy ilyen ember sosem fogja elismerni, hogy jó voltál hozzá.
2019. ápr. 1. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!