Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőmnek a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek a legjobb barátja egy fiú aki meleg és neki is van barátja és a barátnőm nála szokott néha aludni . Szerintetek féljek? Már vagy ezerszer nála aludt

Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 07:13
1 2
 11/19 Estádio de Felchút ***** válasza:
86%
Az ugye megvan, hogy a búzákat nem érdekli a p1na?
2019. márc. 26. 10:11
 12/19 anonim ***** válasza:
10%
És mi a garancia arra hogy csak a pasikat szereti? Ismerek nem is egy ilyen meleg párt akik csajokkal is csinaljak 3asban.
2019. márc. 26. 10:16
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
Hogy itt mennyi féltékeny selejt van, nem vagytok semmik :D
2019. márc. 26. 11:15
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

Féltékeny selejt? Hát a leírás szerint már vagy ezerszer aludt nála. Ez biztos véletlen, ugye? Vagy nincs hol aludnia?

Nem az a gond,ha valaki néha-néha valami oknál fogva a haverjánál alszik. De folyamatosan? Sosem tud haza menni? Sosem hiányzik a párja, hogy inkább azzal aludjon mint az állítólag meleg barátjánál? Mert ezek szerint jobban vágyik a meleg barát társaságára mint a párjáéra.

De persze egyesek szerint ezzel semmi gond. Hát szerintem meg van.

Nem utolsó sorban a kérdező itt bizonygatja, hogy semmi baj de azért a kérdése mégiscsak itt van. Mégsem annyira biztos a dolgában?

2019. márc. 26. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező:

Nem akarlak megrémíteni, de volt olyan PUA amerikàban, akinek a módszere volr, hogy úgy szedett fel csajokat, hogy kiadta magàt melegnek. Bàr csekély rà az esély, de mi van, ha azért alszik ott a làny, mert a csàvó dugja a pinàjàt?

2019. márc. 26. 11:37
 16/19 anonim ***** válasza:
17%
Nekem is van meleg haverom,nem féltékeny rá a párom,de amióta kapcsolatban vagyok nem alszok nála,hanem a páromnál.És ha a párom nem megy bulizni,én sem megyek.
2019. márc. 26. 17:29
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
16-os jól csinálod.Így helyes.
2019. márc. 26. 19:08
 18/19 anonim ***** válasza:
43%
Kíváncsi lennék hogy alakult a történet. Tudok olyan melegről, aki lefeküdt csajjal (aki ráadásul leszbinek mondja magát), szóval semmi sem garancia semmire.
2023. szept. 8. 08:06
 19/19 anonim ***** válasza:
haaa?
aug. 24. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!