Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza az exhez?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy valaki volt e már hasonló helyzetben. Nyilván sikerült kompromisszumot kötni, megbeszélni a szakítás okát. Esetleg valakiknek sikerült és azóta is boldog párkapcsolatban élnek?

2019. márc. 12. 14:36
 1/9 Karena26 ***** válasza:
100%

Már sokszor elkövettem életemben ezt a hibát, de mindig rosszul sült el! Jobban jártam volna, ha minden esetben kihagyom a második kört. :(

Nem hiába mondják, hogy felmelegítve csak a káposzta jó! :)

2019. márc. 12. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Fürdés után is vissza veszed a koszos ruhát?? 😀

Ugye hogy nem.

2019. márc. 12. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakits utána mégis milyen kompromisszumot akarsz
2019. márc. 12. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mennyi idő telt el.
2019. márc. 12. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hiànyzott ( én szakítottam vele),külföldre költöztem,úgyhogy nem találkoztam vele.Egy èv múlva megbeszèltünk egy randit,de akkor hirtelen eszembe jutott minden idegesítő viselkedèse,amit valószínűleg a tàvolsàg eltompított.Mai napig gondolok rà,illetve arra,hogy visszamenjek hozzá,de ilyenkor arra próbàlok koncentràlni,hogy milyen érzéseket vàltott ki belőlem a legutóbbi találkozásunk
2019. márc. 12. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:

"Nyilván sikerült kompromisszumot kötni, megbeszélni a szakítás okát."

Ha ez a kapcsolatban nem sikerült, akkor később sem valószínű, hogy fog...

2019. márc. 12. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Minden eset egyedi. Volt már rá példa. Van olyan, amit meg lehetett oldani.
2019. márc. 12. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne a halálos ágyadon bánd majd meg, hogy esetleg nem írtál/kerested fel. Tedd meg ha úgy érzed, hogy szereted. Nem élsz kétszer, hallgass magadra.
2019. márc. 12. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
33%

Ha elfújtatok egy gyertyát és egy idő múlva ismét meggyújtjátok , az a láng már nem az eredeti.

Minden újrakezdett dolog így alakul.A gondok,problémák csak nagyon kivételes esetben alakulnak át, vagy tűnnek el.

Ha pedig azért ex valaki, mert ő csalt meg, vagy ő kezdte a szakítást, akkor ez a szemed előtt kell, hogy lebegjen.

Ilyen emberben nem lehet megbízni.

Nekem a volt nejem, miután megcsalt és ezt megtudva, azonnal válás mellett döntöttem, mégis 17, azaz tizenhét alkalommal kérte, könyörögte magát vissza,mindent megígért.Tizenkilenc egyutt élt év után, miután a válás minden téren tönkretett, egy szavamba kerult volna és helyreállítható lett volna - fizikálisan.

De lelkileg soha nem felejtettem el,amit csinált és ahogy csinálta.

Soha nem kezdeném újra,senkivel. Egyébként az élet megfizetett neki bőven, nagyon szar élete van és még rosszabb lesz, ahogy hallom.

Nincs értelme újrakezdésnek,senkivel !

2019. márc. 13. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!