Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom, miért tetszik másik fiú is?
Sziasztok! 4,5 éve vagyunk együtt a párommal, nagyon nagyon szeretem,teljesen jól megvagyunk, de közben megtetszett egy másik fiú.. Még 6 évvel ezelőtt voltunk együtt kb egy hónapot. Aztán most egy munkahelyre kerültünk, ahol volt egy céges buli, ezen a bulin rengeteget beszélgettünk, táncoltunk. Azóta nem tudom kiverni a fejemből... Mivel egy munkahelyen dolgozunk, egy héten legalább 2-3x látom..
Viszont inkább szexuálisan vonzódom hozza, ez miért lehet?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Köszi a válaszokat!
Ennyi álszent 🤣
Tetszik na és? Nekem is tetszik sok pasi és vonzódok hozzájukegis a párom szeretem és nem csalóm.
N27
Eleve honnan jött neked az ötlet, hogy attól, hogy van párod, soha senki más nem fog rajta kívül tetszeni?
Azért tetszik más is, mert va barátodon kívül rengeteg vonzó srác van még, a barátodnál sokkal vonzóbbak is.
A kérdés az, hogy mihez kezdesz a helyzettel, ez pont a hűségnek, a párkapcoslatotoknak egy próbája.
Azért, mert nem vagy se vak, se leszbikus.
Igen, másokkal is előfordul, hosszú kapcsolatban mindenkivel.
Erre mondják azt, hogy a hűség egy döntés. Eldöntöd, hogy hűséges leszel, és nem keveredsz össze a másik pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!