Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam a fiút, aki tetszik egy másik fiú ölében ülni, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elég sokat szoktam vele beszélni és azt hittem tetszem neki de most elbizonytalanodtam. Lehet csak poénból ült oda? A fiúk csinálnak ilyet? Most nem tudom mihhez kezdjek :/ nem merem megkérdezni tőle.2017. jún. 4. 10:47
1/11 anonim válasza:
Miért nem mered megkérdezni?
A biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság.
Mi itt írhatunk akármit. Nem ismerjük.
2/11 anonim válasza:
Hát, úgymond "az én időmben" nem csináltak ilyet a fiúk, csak úgy poénból sem...
4/11 A kérdező kommentje:
Első, azért nem merem megkérdezni, mert ha esetleg nincs semmi valóságalapja a félelmemnek, akkor teljesen hülyének nézne :(
2017. jún. 4. 11:01
5/11 BlackSword válasza:
Az én időmben sem volt divat... Elég langyos téma lett volna...
6/11 anonim válasza:
Ha anno pl Massa ölébe beleült Schumacher egy jótékonysági focimeccs után, akkor onnantól kezdve senkinek se gáz 😎(egyikük sem meleg)
7/11 anonim válasza:
Miért nézne hülyének? Ő ült egy másik srác ölében, nem te.
8/11 anonim válasza:
Én még sose láttam, hogy pasik poénból ezt csinálták volna, de manapság a fiatal fiúk elég homokosak egyébként is megjelenésre, szóval lehet, hogy már szokássá vált náluk ez a fajta poénkodás is.
Tényleg csak az a biztos, ha megkérdezed valamilyen úton-módon.
9/11 anonim válasza:
Manapság már sziklaszirtekről szelfiznek, villamosok hátuljára csimpaszkodnak fel, meg száguldó vonatok előtt szaladnak át. Miért pont a booziskodásból ne csinálnának trendet? :D
10/11 anonim válasza:
Hát, mindenképp rossz.
Ha meleg akkor instant kiesél nála
Ha "poénkodott", akkor a humorérzéke mínusz ezres, ami szintén negatív előjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!