Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik normális monogám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik normális monogám kapcsolat?

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést,hogy folyton mindenki az evolúcióra hivatkozik meg az ösztönökre,van aki hisz,van aki próbál hinni,sokan meg nem hisznek a monogámiában.Sokak szerint úgy is megcsalja a két fél egymást mert ez így van megírva meg sorolhatnám még az érveket.Elgondolkodtam ezen az egészen,én nem akarok ilyet,férfi vagyok tudom szokatlan férfiaktól ilyen gondolatok de nekem csak egy kéne se több se kevesebb.

2019. márc. 3. 13:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

7-9:

És szerintetek van olyan hülye férfi, aki ösztönökről és evolúcióról kezd beszélni ismerkedéskor? (Mondjuk lehet. De az durván hülye.)

Mert én is így gondolom, de mert nem vagyok idióta, tudom hogy milyen témákat kerüljek, ne hozzak fel ismerkedéskor.

2019. márc. 3. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
11%
Vicces, ahogy itt próbálják védeni a monogámiát, miközben kapcsokatOKról beszélnek. :D
2019. márc. 3. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

Nyugodtan beszélhet valaki monogámiáról meg kapcsolatokról. Ha én egy emberrel terveztem leélni az életemet, de ő meggondolta magát fél úton, attól én még monogám vagyok.

Ha a másik fél meggondolja magát, mégsem akar gyereket meg családot, te viszont igen, nincs más választásod, mint újat keresni. A monogám kapcsolat lényege, hogy nem csalod meg a másikat, és igyekszel nem elhagyni. De ha a másik megcsal vagy visszaél a bizalmaddal, vagy inni kezd, bántalmazni téged, a gyereket, bármilyen monogám vagy, le kell lépni.

2019. márc. 3. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

"Szeretni valakit, az több, mint egy erős érzés - az döntés, ítélet és ígéret."

Mi a parommal e szerint elunk.

Csak akkor mukodik ha mindket fel igy gondolkodik.

2019. márc. 3. 14:56
 15/19 anonim ***** válasza:
17%

ha egynél több emberrel voltál együtt, akkor nem vagy monogám.

amúgy létezik, mondjuk én a sajátomon kívül egyet se ismerek.

2019. márc. 3. 15:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Poligám leszek, mert elhagytak? Nem. Én igenis monogám beállítottságú vagyok.
2019. márc. 3. 20:41
 17/19 A kérdező kommentje:

# 15

Szerintem rosszul értelmezed a monogám kifejezést,az nem azt jelenti,hogy csak egyel voltál,vagyis nem mennyiségi kifejezés hanem együttélési forma mikor pl nem mész félre meg ilyenek.

2019. márc. 3. 22:13
 18/19 anonim ***** válasza:

# 11

Nem, nem is kellett külön erről beszélnie, anélkül is látta a h_lye is a viselkedésén. Kezdődött már akkor, amikor kiderült, hogy a nője mellet nyomult rám ezerrel, mint aki szingli. Aztán pedig a nőkhöz való hozzáállása/megnyilvánulásai.

Nyilván poénra veszem, elröhögök rajta, sőt, ettől még kedvelem is. Másfelől sajnálom.

Kapcsolatra meg nem kéne, pedig egy ideig próbálkozott, és nem nézett ki rosszul egyébként. De értelmes nőnél taszító ez a viselkedés, és nyilván nem akar többet ilyentől.

Ráadásul ha te még sunyibban csinálod és színészkedsz egy kapcsolatban végig, akkor elmondom, hogy még az említett férfiben is legalább ennyit tiszteltem azért, hogy le sem tudja tagadni, hogy milyen.. ;)

Mindig tudtam, hogy milyen fajta. És ezért is nincs bennem úgymond nagy ellenérzés. Aki azért megy hozzá valakihez, mert azt hiszi, majd ő megváltoztatja, az meg s saját h_lyesége.

2019. márc. 4. 12:14
 19/19 anonim ***** válasza:

És most mellőztem is azt, hogy mennyire ostobának tartom azokat, akiknek fingjuk sincs az evolúcióról meg úgy semmiről, de imádnak az ilyen gyártott ideológiák mögé bújni.

Minden mögé lehet gyártani ideológiát, magyarázatot.

Még mindig ösztönökről beszélünk. HA neked jön valaki véletlenül az utcán és épp zabos vagy, akkor sem vered véresre vagy halálra a másikat, holott az agresszió s egy kódolt viselkedés. Azon tudsz uralkodni? Vagy azon sem?

Az ember képes gondolkodni és uralkodni ezeken. Legalábbis aki értelmes, néhányan nem, van még hova fejlődni azon az evolúciós létrán... ;)

2019. márc. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!